Guillou har blivit trött

När juden blir gammal då blir han judisk. Både till det yttre och inre.

Ett nytt exempel är Jan Guillou. Hans senaste krönika i AB både pinsam och komisk.

Tidigare så har ofta JG haft avvikande och nya aspekter på olika fenomen i samhället. Icke PK.

Ibland har jag delat hans åsikter. Inte alltid.

Nu har JG gått över till PK-media och gläfser på husses kommando i AB. Det nya mantrat  i judemedia är som bekant: ” SD är nazister”. Det är någonting av desperation över detta. Man gräver upp skit som inte är relevant i dag eftersom de inte har  några sakargument i avgörande politiska frågor.

Det verkar som att man tagit intryck av den amerikanska presidentkampanjen där det viktigaste just nu tycks vara att kasta gammal dynga på varandra.

JG tar upp motionen från en SD-politiker att begränsa judars inflytande över media. Högst 5%. JG sänker sig så lågt att han försvarar det judiska lögnmantrat att judarna inte har någon större makt över media. Det är en ”konspiration”.

Han försöker göra sig lustig med att fördela mediamakten på olika minoritetsgrupper .Eftersom det blir långt från 100% så kör han fast, vem skall ha resten??

Han låtsas att han inte förstår att SVENSKAR skall äga/kontrollera den den största delen av media. Då har han blivit mycket judisk eller eventuellt dement. För mycket rödvin?

Det gäller inte bara Sverige. I varje nation skall självklart den nationella gruppen ha kontroll över huvuddelen av media.

Sedan far han ut i en halsbrytande jämförelse med tyskarnas SA under  30-talet. SD är en direkt motsvarighet enligt JG. Det är inte utan att man smilar.

Som sagt JG har gått över till PK-sidan med bägge fötterna. De som vågar sticka upp mot den (judiska) PK-diktatur som rått i decennier skall bekämpas med alla medel. Eller som Carl-Johan Bonnier uttryckte det ”vi skall krossa dem”. Det gällde alternativmedia.

Jag har haft en viss respekt för JG tidigare då han ibland  gått emot Pk-media. Den respekten har JG nu eliminerat.

Artikel – Fria Tider

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: