Journalistkåren – en fara för demokratin

På senaste tiden så har judemedia och enskilda judar helt flippat ur. Oliktänkande är brunråttor som skall utrotas. Enligt Advokatsamfundet. Med stöd av judetidningen Expressen.  En representatnt för judetidningen DN påstår att de som förestår tidningen Nya Tider vill göra lampskärmar av människohud. Undersförstått att de är ”nazister”  som precis som de riktiga nazisterna vill gasa ihjäl folk. Påståendet att det gjordes lampskärmar av människohud är sannolikt bara en av myterna och lögnerna som judarna spridit som en del av Holocousthistorierna.

I SVT så anser den nya chefsdemagogen Helin att ”extremister” inte skall inbjudas till debatter.

Det pågår något slags klimax inom medievärlden där den ena antidemokratiska och totalitära stupiditeten efter den andra öppet exponeras.

I centrum för hackandet står ofta SD. I partiledardebatten så gjorde ynkryggen Löfven komiska utfall mot SD som ”rasistiskt och ”nazistiskt”.

Han skall nog vara mycket försiktig med att skylla andra partier för ”brunt” samröre. Under 20- och 30-talet så hade socialdemokraterna mycket nära kontakter med det tyska arbetarpartiet. Det är ju naturligt att två socialistiska arbetarpartier har ett nära samarbete.  Under socialdemokratiskt styre så upprättades rasbiologiska institutet. De höll på med steriliseringar ända fram till 60-talet.

Museerna skall tydligen inte syssla med traditionell verksamhet, de skall syssla med stupid vänsterpropaganda eller homobaserad ”normkritik”. Tex påstod man någonstans att ”Heterosexualitet är inte normalt, bara vanligt”!  

Den antidemokratiska kampanj som nu pågår leds av juden Bonniers tidningar.

Det är en magnifik demonstration av att den motion som en SD-ledamot lämnat in är välmotiverad. Även om den i vissa avseenden var baserad på felaktiga uppgifter.

Skall demokratin i Sverige räddas så måste en omfattande strukturomvandling av det svenska medialandskapet ske. Det kan och ska inte överlämnas till marknaden. Då blir det så fel som det blivit nu när antidemokratiska mediaoligarker missbrukar sin makt.

Det är tacksamt att de avslöjar sig.

Den svenska journalistkåren – världens sämsta – har grundligt visat att de är an fara för en demokrati som som skall baseras på svensk värdegrund, inte på jude- eller vänstergrund.

Janne Josefsson en av mycket få som rakryggat står upp för en en mångfald i mediasammanhang var nyligen på möte med publicistklubben.

Han uttryckte chock över dem dårskap som jude/vänstermedia presterat under den senaste tiden.

Josefsson om vänsterjournalister

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: