Liberalernas konspirationer har orsakat EUs kris

Anna Dahlberg printar en ledare i Expressen som går ut på att beskriva hur eländigt allt kommer att bli om den ”liberala världsordningen” hotas.

Kan det möjligen vara denna liberalism som är orsaken till den reaktion som hon beskriver kommer både från höger och vänster??

”Den liberala demokratin och den amerikanska hegemonin – Pax Americana – håller på att undergräva sig själva.”

Så är det. Det är i själva verket en sund reaktion från folk i de nationer som är föremål för de sionistiska konspirationer som produceras i BILDERBERG-gruppen , Trilaterala Kommissionen och andra  liknande  globala konspirationsforum.

De fräcka försöken från sionisterna att avskaffa landsgränser, tillåta fri invandring med avsikten att rasblanda så att nationella befolkningar i praktiken försvinner, det har till slut fått en mycket sund motreaktion, dels i England men även i EUs östra medlemsstater.

Det är helt och hållet orsakat av en inkompetent EU-kommission som har målsättningen att göra EU till Europas Förenta Stater enligt amerikansk modell. Konspiratörerna jobbar på att skapa en NWO, en ny världsordning. Många av dessa aktivister hittar man i BILDERBERG-gruppen.

Den inkompetenta flyktinghanteringen med det föråldrade och felaktigt utformade asylssystemet har varit en utlösande faktor.

”Dessutom verkar EU ha insett hur centralt det är att få kontroll över den yttre gränsen för att stävja fortsatt splittring och högerpopulisternas framfart.”

Till det kommer TTIP som i huvudsak är till för att USA skall få utnyttja EUs marknad effektivare. Även om det finns vissa fördelar för EU-företag så är det ett USA-intresse som dominerar.

Expressen  – Anna Dahlberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: