Den hycklande kappvändaren

” Jag är lyckligt lottad som är född i Sverige……..”  lär Löfven ha sagt när han talade i det invandrargetto som heter Botkyrka nationaldagen 2016. Han ville väl markera att det är denna miljö som han gillar bäst. Svenskar gillar han inte. Han ville väl också visa sin mentor, den judiske oligarken Jacob Wallenberg att han fullgör sitt BILDERBERGSKA uppdrag.

Annars så är inledningen på talet när nog identiskt med ett uttalande från en annan socialdemokrat som gjordes på 60-talet.

Det lät ungefär: ” Vi är lyckligt lottade som är en homogen befolkning med en stark sammanhållning och en gemensam kultur……………….”

Den som sade det var Tage Erlander.

Efter detta började en judisk flykting vid namn David Schwartz att driva en kampanj bla i DN genom debattartiklar som angrep det homogena samhället och dess kultur. Exakt hur argumenten såg ut vet jag inte men det det torde varit det vanliga snyftandet om den stackars juden. Målet var tydligen att den judiska ”kulturen” skulle få plats i Sverige.  I denna kampanj deltog även en judetant vid namn Gottfarb samt en Estländare av någon anledning. Troligen pga att han hade judisk bakgrund.

Palme och Fälldin backade för detta och det var så stödet för den katastrofala mångkulturen började i Sverige.

Löfven hyllade den svenska sammanhållningen som han tyckte  var viktig  för att hålla ihop samhället.

Det han i praktiken sysslat med under sin tid i regeringen har varit det motsatta, att söndra nationen med en initialt obegränsat insläpp av ”asylsökande”.  När det bar åt skogen så fick han kalla fötter och drog åt handbromsen. Tillfälligt.

Den rasistiska rasblandningen vill både han och alliansen fortsätta med.

Målet är  att utrota den nationella befolkningen medelst massinvandring och rasblandning. Exakt samma mål hade Reinfeldt och moderaterna.

Händelsevis så har både Reinfeldt och Löfven varit inbjudna av juden Wallenberg till det judiska hemliga årliga konspirationsmöte som kallas BILDERBERGGRUPPEN.

Efter detta så har bägge uttryckt svenskfientliga åsikter.

Inte bara det, de har också agerat svenskfientligt.

Man kan få intrycket av Löfvens tal att han nästan hyllade Sverige och svenskarna dvs det nationella.

När han och Reinfeldt kom hem från  Bilderbergmötet 2014 så sade de bägge två: ”Det nationella är det sämsta som finns”.

En hycklande falsk svenskfientlig  kappvändare som är helt opålitlig.

Tydligt och klart uttalade fientliga värderingar om den egna befolkningen och det egna landet borde självfallet resultera  i juridiska åtgärder.

Som jag tidigare sagt så måste Riksrätten återinföras för att kunna åtgärda politiker som uppträder som quislingar mot det egna landet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: