Segregation bara ett hjärnspöke hos vissa

I en artikel i Dagens Samhälle är man bekymrad över den ökande ”segregationen” i Sverige. Att folk av samma sort med samma bakgrund i olika avseenden bor i samma områden.

Botkyrka anses vara ett extremt exempel på detta. Men kommunbossen är särskilt stolt över att det i Tullinge som är ett villasamhälle där finns det minsann en arabisktalande skolklass!!!

Jag tycker det är bra och naturligt med ”segregation” . Marxisternas enfaldiga försök att blanda fattiga och rika, svenskar och flyktingar är dömt att misslyckas som det mesta annat som de sociala ingenjörerna företar sig.

Det är lika enfaldigt som att förneka både biologiska och mentala skillnader hos kvinnor och män. Det går inte att göra något åt oavsett genus- häxornas patetiska försök att manipulera dagisungar.

När folk har lämnat skolan så hamnar de i olika yrken och inkomstskikt. Detta medför att de söker sig till områden där de har råd och där politikerna har misslyckats med att förstöra samhället.

Den enfaldiga marxistisk/socialistiska naiva tanken att städaren skall vara bästa kompis med bankdirektören är utopiska kibbutzfantasier på kosmisk nivå.

Den ”segregation” som skapats på senare år är helt och hållet en följd av politikerna kriminellt inkompetenta sätt att hantera ”flykting”-invandringen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: