Moderaterna falskspelar

Moderaterna låtsas att de vill dra in socialbidragen till illegaler i Sverige. Dvs sådana som fått avslag på asyl och skall lämna landet.

Men när det kommer till kritan så är det mest båg. FAMILJER skall minsann även i fortsättningen få bidrag. Men inte ensamstående.

Familjer skall få bidrag så att de kan stanna illegalt i fyra år, sedan söka asyl på nytt, vilket då sannolikt beviljas. Sverige är fantastiskt. Eller rättare sagt den pöbel som kallas politiker.

Det är ingen skillnad på Moderaterna och det svenskfientliga anarkist- parti som av någon anledning fortfarande kallar sig Centerpartiet trots att de numera tillhör samma vänstergäng som (Mp) och (V).

Precis som (Mp) och (C) så vill (M) ha fri invandring. Det man håller på med nu är bara ett falskt trixande för att lura tillbaka väljare från SD.

När det kom 10000 i veckan och regeringen blev tvungen att dra i bromsen så sade Lööf nej. Det var inga problem om det kom 10000, 15000 eller 20000 i veckan. Det var ju bara att anpassa mottagningen för det!!!

Vad är det för idioter som röstar på detta parti?? Det verkar som de riktiga centerpartisterna fortfarande inte förstått att Stureplanspacket har stulit partiet och bedriver en politik som jag starkt tvivlar på att de riktiga centerpartisterna vill ha.

Romson, Kinberg Batra, Lööf, tre individer som visar att de inte har tillräckligt mellan örona för att klara den ansvarsfulla positionen som toppolitiker.

Jag litar mer på en skallerorm än någon av dessa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: