Politiker utan kontakt med väljarna – fascister och antidemokrater

Man slås av en sak under den sk ”flyktingkrisen” som egentligen inte är någon flyktingkris utan ett migrantproblem, dvs majoriteten utnyttjar situationen för att ”få ett bättre liv”. Som inte är ett asylskäl. Dock i Sverige så är det ett legitimt skäl med nuvarande regerings- direktiv till Migrationsverket.

Det man slås av är att Sveriges befolkning  behandlas som en sämre slags människor som inte behöver respekteras i något avseende av den  sittande skurkregeringen. Någon opposition finns inte förutom SD. Alliansen har samma hånfulla attityd till medborgarna.

Befolkningen betraktas som några slags  marsvin som ingår i ett experiment där rasblandarna och rasisterna i de judiska partierna hånfullt gör precis vad de vill med landet och dess befolkning.

Jan Sjunnesson har skrivit en mycket träffande artikel där den psykiatriska diagnosen hos dessa 3:e klassens politiker ställs.

Jag citerar de fyra första punkterna i diagnosen. Det finns fem till.

  • Makthavarna har en grandios syn på sina egna bidrag till framsteg i det egna landet (fast dessa kan vara resultatet av att landet sluppit krig som grannländerna)
  • Makthavarna är besatta av fantasier om det egna landets betydelse och överlägsenhet och landet anses ge unika bidrag till mänskligheten
  • Makthavarna anser att de och det egna landet är så speciella att de bara förstås kan av FN eller större länders företrädare och vill helst därför bara ha kontakter med sådana (och inte med grannländerna)
  • Makthavarna kräver stor beundran för egna insatser av det egna folket (som högre arvoden) eller av FN eller andra länders företrädare
    ……………………………….
    ………………………..

Artikel Jan Sjunnesson

Det förfördelade folket

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: