Lösningen på asylantköerna

Det är ett ganska korkat  system för asylsökande, att de fysiskt måste bege sig till det aktuella landet för att söka syl. Tanken har möjligen varit att det då blir så besvärligt att många fjärran boende inte gör sig besväret, utan söker asyl på närmare håll.

Det har föreslagits att sökande skulle kunna söka asyl på ambassaderna. Det har avslagits med att ambassaderna inte har kapacitet, det skulle bli så komplext att det skulle bli omöjligt. Sedan finns det ett dolt politiskt skäl: Sionisterna i riksdagen vill ha hit så många som möjligt för att rasblanda, för att skapa ett ickesvenskt getto.

Nå men det finns en tredje metod som elegant löser det mesta av de nuvarande problemen och det kaos som uppstått.

Som följer: Asylsökande söker per post. Kan lämnas till närmaste ambassad som skickar ansökningarna vidare till Migrationsverket. Eller ansökningarna kan skickas direkt till Migrationsverket.

För att komma in i landet så måste man kunna uppvisa ett tillfälligt uppehållstillstånd annars så kommer man inte in.

Sökanden skall redan från början ha klart för sig att avslag inte kan överklagas. Så ta med alla skäl som finns redan från början.

Det innebär att det elände som nu uppstått med att asylsökande minsann skall ges bostad på skattebetalarnas bekostnad upphör. En situation som håller på att skapa kaos i landet. Varför skall skattebetalarna vara skyldiga att fixa bostad åt folk som oombedda kommit hit???

Det enda alternativ som skall erbjudas är tält. Passar det inte så stick. Vilket en stor mängd kommer att göra eftersom de saknar asylskäl. Majoriteten är ekonomiska migranter. Vilket juden Löfven och hans judiska regering vet men inte vill höra talas om.  Han vill rasblanda precis som den förra judiska skurkregeringen, Ju fler illegala ju bättre. Allt för att förstöra den svenska befolkningsstrukturen, för att förstöra den svenska kulturen, för att förstöra allt svenskt.

Afrikaner skall inte ha någon rätt att komma in i det här landet. Lika lite som asiater eller sydamerikaner. Afrika och AU får lösa sina egna problem istället för att transportera dem till andra länder.

Varje kontinent, varje huvudregion måste själva lösa problemen inom regionen. Det måste vara grundprincipen i ett nytt regelverk för flyktingproblematiken.

”Svenskarna och Sverige är det sämsta som finns” sade Löfven efter att kommit hem från det hemliga mötet med den judiska BILDERBERG-gruppen. Med juden Jakob Wallenberg som handledare. Han använde ett annat ord men detta var innebörden i det han sade.

Skall en sådan QUISLING vara statsminister i detta land??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: