Mao är tillbaka

Regeringens utredare som naturligtvis är en kvinna har föreslagit att en myndighet skall inrättas för att stödja ökad jämställdhet.

En myndighet – i världens mest jämställda land???!!

Man blir så jäävla trött på korkade politiker i detta land.

Man kommer spontant att tänka på Maos skräckvälde på 60-70-talen. De fyras gäng som leddes av Maos fru om jag inte minns fel  – styrdes av en fanatisk politisk vision som resulterade i ren terror mot dem som antydde opposition. Kulturrevolutionen var benämningen på idiotin.

Till 90 % så handlar det naturligtvis om att kvinnor skall lyftas fram i olika sammanhang.  Till och med ”det obetalda hemarbetet” tas med som ett problem som politiskt måste bearbetas.

Vem skall betala hemarbete då??? Naturligtvis det anonyma samhället som har obegränsade resurser. Vi skall ha betalt för att vi borstar tänderna och tvättar våra underkläder?? Ja för dumvänstern så är det inte fel, Mp har ju föreslagit medborgarlön så det blir nog snart en realitet.

Jämställdhet innebär att alla har samma grundförutsättningar för att komma vidare. Vad som händer sedan beror på individens ambitioner vilket inte samhället skall lägga sig i.

Varför skall allting vara jämställt och tom jämlikt??  Det beror på ren avundsjuka från feminister och anarkister.

Kvinnor och män är födda med rätt skilda personlighetsprofiler beroende på kromosomer och hormoner. Det ger som följd olika intresseinriktningar och val i livet.

Kvinnor och män blir bra på olika saker. Kvinnor söker sig ofta till vårdsektorn, män till tekniksektorn.

Av nämnda skäl så får män och kvinnor olika egenskaper. Dessa egenskaper sätts på prov när det gäller de högsta befattningarna i samhället. Det kan gälla politik eller andra höga befattningar i både den offentliga eller den privata sektorn.

Tendensen är att kvinnor tänker känslomässigt i sammanhang där man inte får tänka känslomässigt. Att tänka känslomässigt i kvalificerade sammanhang kan innebära en säkerhetsrisk för organisationen. Det dessutom samma sak som att vara dum.

Det innebär att det inte är självklart eller lämpligt att kvinnor innehar höga befattningar.

Detta vill inte varken politiker eller feminister tala om. Den rådande dogmen är att män och kvinnor är precis lika funtade i skallen. Samma sak hörde vi under vänsterns stupidorgier under 70-talet.  Presenterade av den tidens oppoturnistiska kappvändarorgan DN. Då gällde även att det fanns inte ens några fysiska skillnader.

Sanningen är att att män och kvinnor är så markant olika i sitt tänkande att det är inte likgiltigt om det blir en man eller kvinna  på högre befattningar.

Det handlar om att erkänna fundamentala fakta om män och kvinnors olikheter som kan få konsekvenser i  vid missanpassning. Vänsterfeministerna förnekar detta och därför får debatten om jämställdhet fel inriktning.

Det handlar om att ta ner vänsterfeministerna på jorden och sluta backa för deras stupida påståenden och krav.

Ett alldeles färskt exempel på hur det går när kvinnor får höga befattningar visades i Uppdrag Granskning nyligen.

Den högsta ledningen i ett statligt verk utgjordes av kvinnor. De hade uppenbarligen ytterst medvetet gjort allt för att runda  reglerna om upphandling vid inköp av nya flygplan. Misstankar om korruption, åklagare utreder.  De inköpte flygtyg för ca 800 miljoner utan att regeringen anslagit några pengar.

Näringsdepartementet var  tidigare informerade och ansvariga för verkets agerande. Vem var Näringsminister??  Det måste varit Annie Lööf på sluttampen.

Ärendet är KU-anmält. De två toppkvinnorna i verket hade sådan attityd att de verkade tro att de är närmast gudar och därför inte kan få sparken.

Annie Lööf får nu ett nytt tillfälle att ljuga i KU. För att sedan be om ursäkt 12 gånger.

Tyder detta på att kvinnor är lämpliga som chefer i kvalificerade sammanhang??

Hur har kvinnliga politiker fungerat i försvarssammanhang?

Som redan sagt, kvinnor och män är bra på olika saker och då är det bäst att man håller sig till det som man klarar av.

Vilket innebär att hycklande feminister och jämställdhetsdemagoger skall kopplas bort från ämnet eftersom de redan på ett tidigt stadium visat att det inte klarar att hantera ämnet på ett ärligt sätt.

Det mesta av det som utmålas som ett problem är kvinnorna ansvariga för själva. Väljer man låglöneyrken så får man dålig lön.

Får man sämre lön än en formellt likvärdig man så beror det på att kvinnor inte kan förhandla om lönen, dels att arbetsgivaren ínte anser att kvinnan gör ett lika bra  jobb som mannen.

Det är en oerhört naiv åsikt att bara för att man har samma kvalifikationer  som en man så skall man ha exakt samma lön över tiden.

För att nu inte tala om kravet på kvinnor i styrelserna!! Det är så dumt att ”klockera stanner och blommera vissner” för att citera ett färskt uttryck från Värmland.

Tyvärr så närmar man sig åsikten att det handlar om mental omogenhet hos de vänsteraktivister som fantiserar om detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: