Försvaret har fått en NY inriktning!!!

Försvaret har nu fått så många slantar att  de har bedrivit en ”stor” övning med det ovanliga och för svenska politiker egendomliga målet att försvara Sverige.

Tidigare har USAs lakejer i riksdagen bestämt att den lilla militära kapacitet vi har skall hjälpa USA att bedriva krig på för Sveriges del fullständigt irrelevanta platser.

Nu kan man hålla på en hel vecka med de små resurser som försvaret har.  Utgångsläget är att Gotland redan intagits av fienden.

Det är ju realistiskt eftersom politikerna inte vill försvara Gotland.  Den alltid lika försvarsfientliga och inkompetenta regeringen ville bara släppa till ca 60% av pengarna som nu blev beslutade som tillskott under nästa fem år. Ca 50% av det som behövs.  Socialister och kvinnor har alltid motarbetat försvaret, de är en säkerhetsrisk för nationen.

Man kan notera att när det gäller det mest fundamentala för en nation, att kunna försvara sitt territorium, så är politikerna mycket ovilliga och snåla. Däremot när det gäller ”flyktingar” där de flesta är ekonomiska migranter dvs falska flyktingar, så finns det ett obegränsat antal miljarder att spendera utan diskussion.

Det är något som är allvarligt fel i skallen på svenska politiker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: