Tabut avslöjat – invandring försämrar skolresultat

På DN debatt redovisar en forskare invandringens katastrofala inverkan på PISA-resultaten.

Här kommer en bekräftelse på  vad tänkande individer redan starkt misstänkt – ganska självklart – att den obegränsade invandringen påverkar de genomsnittliga resultaten starkt.

Detta har jude/PK-media behandlat som ett tabuämne, något som inte får komma fram i ljuset.

Hmm, det är väl ”rasistiskt” eller hur? Precis som detta klientel undanhåller mycket annat.

Ca 29% sämre har resultaten blivit pga invandringen. Ytterligare kända faktorer är kända sedan tidigare, flumskolan där eleverna skall ha medinflytande över utbildningen, eleverna skall planera sin utbildning själva mm.

Mycket av flummet finns kvar trots ny läroplan. Jan Björklund var inte särskilt angelägen av att rensa ut dumheterna i läroplanen. Det är också påtagligt hur han fördröjde vissa tämligen enkla åtgärder.

Det stärker misstankarna mot honom, har han verkligen rent mjöl i påsen eller är i själva verket flummet djupt förankrat i den judiska vänsterliberalism som han regerar över?

Uppdatering: Jag bifogar länk till krönika av Björn Norström. Han jobbar som lärare i USA och kan jämföra skolsystemen där och här. Samt inte minst invandringsproblematiken i Sverige som orsakar katastrofala konsekvenser. Dock har han en lite naiv uppfattning om att politiker och journalister inte förstår vad som pågår. Det vet de. Avsikten är att svenskarna skall bli ett okunnigt proletariat medan eliten med sina privatskolor skyddar sina egna ungar. Eliten behöver ett okunnigt proletariat som kan ljugas fulla före varje val, som fungerar som deras nyttiga idioter. En elit som gärna åker till Israel på semester.

Artikel DN

Krönika Björn Norström

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: