SD visar sitt verkliga sionistiska ansikte

Striden SD – SDU.  Vad det egentligen handlar om: Skall riktiga svenskar med riktiga svenska värderingar få något inflytande i SD?

SD är livrädda för att så skulle ske så därför tar de till desperata åtgärder för att hålla svenskar inom rörelsen borta från ledande positioner.

Lägg märke till likheten med DÖ, den skapades av de judiska partierna för att utestänga det enda parti i som företräder svenska folkets nationella  intressen.

Citat från artikel av Caspar Nilsson i Avpixlat:
”….Även om dessa idéer startade tidigare, så börjar vi med SVT, Striptease, maj 1997 då sade Ulla Hoffman (V) att svenska folkets åsikt inte skall respekteras i invandringsfrågan. Hon var/är absolut inte ensam om denna åsikt bland politiker, men hon sade det högt……”

Den åsikten som judinnan Hoffman hade har alla svenska partier fortfarande med viss avvikelse av SD just nu.

Ett öppet rasistiskt förakt för svenskarna.

Ledningen inom SD är inga riktiga svenskar. De är extrema judar som stup i kvarten viftar med Israeliska flaggan.

Jag har länge varit medveten om detta så därför har jag varit misstänksam om SDs ärliga avsikter i politiken. Åkesson har blivit mer och mer mesig. Nu har de bestämt att SD skall vara ett socialkonservativt mittenparti.

Var det inte det som centerpartiet var innan några fräcka judar gjorde en kupp, stal partiet och kallade det för ett ”liberalt” (judiskt) parti?

Det är bara en tidsfråga innan även judarna i SD visar korten och förklarar att SD skall bli ett liberalt rygglöst parti dvs som de andra partierna i riksdagen.

SD låtsas kämpa för svenskarna och utnyttjar de dumheter som de existerande judiska partierna gjort i politiken för att bygga upp sitt eget part.

Ett av deras huvudargument är att minska den muslimska invandringen till Sverige.

Argumentet är att detta orsakar ekonomiska,kulturella och sociala problem. Ja det är sant men är det det verkliga skälet till SDs motstånd?

Nej jag tror inte det. Det verkliga skälet till SDs motstånd är troligen  att den muslimska invandringen riskerar att  minska den starka judiska makten och inflytandet i Sverige på sikt.

Enligt andras uppgifter så har Jomshof nyligen sagt att han är ”starkt proisraelisk”.

Det betvivlas inte.

Problemet i svensk politik är  att det är  alldeles för många som inte är särskilt intresserade av att föra svenska folkets genuina nationella intressen. Därav har följt en degenererad och defekt politik i de flesta avseenden.

SD är ett extremt judiskt parti som ligger till höger om Kd som hittills varit det mesta sionistpartiet i riksdagen. I hård konkurrens med Fp.

Det som behövs är ett SVENSKT parti som har en partiledning och styrelse som är befriad  från ”liberala” och andra  slemmiga värderingar. Ett nationalkonservativt parti med andra ord.

Ett sådant parti finns inte i Riksdagen i dag. Moderaterna borde varit det men konverterade till ett Sverigefientligt vänsterparti som i likhet med Mp inte vill försvara Sverige.

SDU är det riktiga svenska ”partiet”, inte SD med nuvarande styre. Åkesson är en nolla jämfört med Kasselstrand. Det är ingen tillfällighet att han är rädd.

Kasselstrand och Hahne är nu uteslutna.  Jag hoppas att de bildar ett nytt parti fritt från sionistiska 5:e-kolonnare. Jag skulle tro att de kommer att få minst  5-6% direkt

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: