Norge vidtar åtgärder mot asylbedrägerier – Sverige gör det inte.

Norge kommer att dra tillbaka uppehållstillstånd för ”flyktingar” som åker tillbaka till sitt hemland på semester tämligen omgående efter att de fått uppehållstillstånd. De visar med detta att de har ljugit om asylskäl, spottat asyllandets medborgare i ansiktet. Helt rätt, de skall utvisas.

För några månader sedan:

Nätmedia/alternativa media meddelade att 1000 ”svenskar” satt fast i Somalia. Detta pga att charterbolaget hade gått i konkurs. De hade åkt dit på semester. Tydligen inga ekonomiska problem där inte.

Det var naturligtvis inga riktiga svenskar, det var somalier, ekonomiska migranter,  som ljugit sig in i Sverige och fått uppehållstillstånd.

Migrationverket känner noga till det som försiggår men lyfter inte ett finger för att vidta åtgärder. De liksom politiker accepterar detta bedrägeri.

Ett förslag är på gång i Norge att kriminella invandrare  som har begått enklare brott där bevisläget är klart skall utvisas inom tre dagar.

De här åtgärderna bör naturligtvis omedelbart införas i Sverige. Kommer det att ske?? Naturligvis inte, hrrrrm,” allas lika värde”,  ” humanitär stormakt”, ”rasistiskt”, sannolikt argument som deghjärnorna i riksdagen  kommer att använda.

Artikel om ”svenskarna” i Somalia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: