Tiggartestet

Det sk tiggeriet har fungerat som ett oerhört effektivt avslöjande  test på svenska politikers fullständiga avsaknad på integritet och ansvar för den egna befolkningen.

De mest skadade byfånarna kör med antiIQ-argumentet: ”Man kan inte förbjuda fattigdomen”.

Jo det kan man. Man kan förbjuda att andra länders fattigdom drabbar den svenska befolkningen.

Det görs genom den självklara åtgärden att förbjuda tiggeri i Sverige. Undantaget det ”tiggeri” som svenska ideella organisationer genomför.

Det är självfallet inte Sveriges eller EU-länders sak att lösa Rumäniens och Bulgariens interna sociala problem genom att tillåta gatutiggeri. De är u-länder och borde aldrig tagits in i EU.

Mesryggen Löfvén, en person som gör sämre intryck ju mer tid som går, tycker att det är ”fel väg att gå”.

Han tycker att det är OK att dessa horder med utlänningar  gör miljön otrevlig i svenska tätorter.  Genom kåkstäder i städernas parker, nedskräpning, genom att förätta sina naturbehov på gatorna.  Inga politiker drabbas ju av detta. Bara de där goijerna som skall hålla politikerna kvar vid makten.

Återigen, precis som med den perversa asylpolitiken, så visar  politikerna ett öppet förakt för medborgarna. Både Reinfeldt och Löfvén är globalister som hämtar order på de hemliga BILDERBERG-mötena. De övriga partierna har samma inställning också med undantag för SD och möjligen V.

Samtliga partier utom SD är emot ett förbjudande av tiggeriet.

Svenskarna skall göras ansvariga även för andra länders interna problem precis som svenska quislingpolitiker anser att vi skall förskingra ca 4,5 % av statsbudgeten  i bistånd till allt och alla över hela världen. Ca 40 miljarder.

Motståndet mot tiggeriet har ökat kraftigt och nu tycker ca 50% att ett förbud skall införas.

Till och med Rumänska politiker tycker att Sverige skall förbjuda tiggeriet. Packet i riksdag och regering tycker inte det. Deras defekta hjärnor klarar inte av det.

Hur kunde dessa länder komma in i EU?? Vilka politiker röstade in dem?? Garanterat M och S.

Dessa länder borde uteslutas då de visar att de inte är kvalificerade för medlemskap. Alternativt införa specialregler så att denna typ av social turism omöjliggörs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: