Den svenska flyktingpolitiken är pervers och inkompetent

”Vi måste visa att vi kan  klara integrationen”. Rubrik i SVD. Utsagt av den nya KD-ledaren.

Jaså. Varför det??  Vad är det för tankeverksamhet bakom detta populistiska uttalande?

Hon har också gjort klart att det inte skall finnas något tak för ”flyktingar”.

En judisk partiledare ersätts av en annan jude ännu mer sionistiskt ortodox.

Det är inte alls självklart att de skall ”integreras”.  Har de länder flyktingarna kommer från upphört att existera??

Nej det har det inte men just nu är det ett kaos som inte kommer att vara för evigt. På ett annat ställe såg jag att IS redan förlorat 25% av sitt ursprungliga område sedan Iraks armé har samlat ihop sig och börjat agera offensivt med stöd av västflyg.

Det normala är att när en katastrof- eller krissituation inträffar så kan flyktingar, jag menar riktiga flyktingar, få tillfälligt uppehållstillstånd i andra länder under en tid. När situationen normaliserats i hemlandet så åker de hem igen. Det är och skall vara ett normalt förlopp.

Inom två år så är sannolikt Irak och Syrien befriade från IS. Sedan återstår uppbyggnad efter att deras religiösa stamkrig upphört. Är det EUs ansvar? Nej, de får väl ta konsekvensen av sitt eget agerande och återställa samhället. Vi har inget som helst formellt ansvar för detta.

Ett land kan bara ta emot ett visst antal migranter per tidsenhet om man avser att integrera dem under ordnade former. Det antalet torde ligga på max 20% av nuvarande inflöde.

I en rapport som Boverket producerat så anges behovet av bostäder till ”flyktingar” som fått asyl till 38000/år 2015 – 2016.  Regeringens prognos för byggandet de närmaste fem åren är 250000 bostäder. Dvs 50000 per år. Nästan hela den produktionen går åt till ”flyktingar”.

Det nuvarande inflödet har samma karaktär som vid naturkatastrofer och måste behandlas på det sätt som då är brukligt. Det innebär uppbyggnad av flyktingläger med enklare bostäder eller tält. Det går utmärkt att bo i tält av rätt sort även vintertid med uppvärmning. Då menar jag inte vanliga campingtält utan större varianter gjorda för krissituationer. Det är oerhört naivt och förolämpande mot den svenska befolkningen att pracka på dem flyktingar på det amatörmässiga sätt som nu sker. Respekten för den nationella befolkningen är obefintlig, attityden är närmast hånfull.

Dessutom baseras politiken på ett primitivt känslomässigt tänkande. Att tänka känslomässigt i kvalificerade sammanhang är samma sak som att vara DUM.

De  enfaldiga försöken att ”integrera” drivs också av den ljusskygga ambitionen att rasblanda för att utplåna nationella populationer , en ambition som drivs av den internationella judendomen. Juden Reinfeldt har också mycket riktigt uttryckt ambitionen att ”blanda” mer. Situationen i Syrien och Irak är som en skänk från ovan för dessa svenskfientliga rasister.

Allt detta för att kratta manegen för ljusskygga intressen.

Ett nytt förslag har dykt upp igen. Eller snarare ett gammalt förslag som England framförde för några år sedan, att upprätta uppsamlingsläger i norra Afrika eller i aktuell region  dit flyktingar från regionen skall söka sig för att få sina eventuella asylskäl behandlade.

Helt rätt. Det är mycket bättre att deras ansökningar behandlas i deras egen region än att göra en lång resa för att söka asyl i respektive land.

Internationellt betraktas den svenska flyktingpolitiken som dåraktig. En följd av att ”svenska” politiker inte är särskilt svenska och inte arbetar för svenskarnas intressen.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: