Hatet har media skapat själva

Rikspolisen har presenterat ett förslag till åtgärder mot nät- och hatbrott.

Anders Lindberg i AB kommenterar detta på ledarsidan 150305.

Det är precis inget imponerande dokument som Lindberg presterar. Mera tvärtom.

Tex ställer han frågan vad orsaken till  ”hatet” och”hoten” mot journalister beror på.

Det finns ett svenskt ordspråk: ”Som man bäddar får man ligga”.  PK-isterna är övertygade om att detta sammanhang får inte gälla dem. På något egendomligt sätt så tror de att de är några halvgudar som står ovanför oss vanliga.

Om Lindberg menar allvar med frågan så är det ett skrämmande bevis för hur totalt isolerade PK-journalisterna är från verkligheten.

Han tar också ett exempel på en ”hatsajt”, nämligen ”AVPIXLAT”. Vad menar han med det?? Var finns hatet? ”Hat” är ett starkt uttryck och använder man det så bör man också förklara vad man menar.

På redaktionell nivå finns det inte. På kommentarsnivå så uttrycker sig en del tuffare, vad är det för fel i det??

Problemet är följande: Den mediala monopolmaffian, en korrupt politiserad journalistkår räknande inte med att internet skulle avslöja dem och deras simpla krypskytte mot Sverige och svenskarna.

Trots tappra försök att med mer eller mindre kriminella metoder stoppa den alternativa nätpressen så har de inte lyckats.

”Vi ska krossa dem” lär den judiske medieoligarken Bonnier ha uttryckt. Aftonbladet, Lindbergs tidning,  har bedrivit verksamhet åt samma håll.

Den röda journalistflocken har inbillat sig att deras uppgift är att uppfostra och lära folket att tänka rätt. Ungefär som i Maos Kina och i Sovjetunionen. De politiska kommissarierna skulle övervaka så att produktionsfaktorerna tänkte rätt.

När inte röda armén lyckades att stoppa den alternativa pressen så övergick man till att grovt förtala den. Standardvapen är uttryck som ”rasistsajt”, ”nazistsajt” och det mest använda uttrycket ”hatsajt”.

PK-journalisterna tappar totalt fattningen,  i rent vanmäktigt ursinne så skys inga metoder när de upptäcker att de inte längre kan censurera, styra  och politiskt vinkla mediaflödet.

De blir ursinniga när kommenterande läsare uttrycker beska åsikter om företeelser i samhället som PK-isterna lagt ett lock på.  Att hårt kritisera det som uppfattas om missförhållanden i samhället är självfallet inte hat, det är bara den demokratiska rätten att yttra sig.

Det är utomordentligt positivt att det äntligen uppstått en opposition mot den korrupta (sionistiska) alliansen mellan politiker och media vars attackmål sedan länge varit Sverige som nation och svenskarna som folk.

På Folk & Försvar lär Lindberg ha sagt att Avpixlat är ett större hot än terrorism. Ja om han menar hot mot journalistkårens lögner så har han rätt. I annat fall så visar det vilken pinsamt omdömeslös person han är.

150305, igår så var Lindberg inbjuden till Aktuellt för debatt på detta tema med en motpart från SD som inte representerar Avpixlat. Ett medvetet felval av vänstervridna ickeneutrala SVT.

I dag så svarar Avpixlat på Lindbergs enfaldiga påståenden

I går så kom Mediabarometern för 2015 ut.  Aftonbladet har 16% förtroende bland läsarna, Expressen 11%.  Om det fanns individer med friska hjärnor på dessa tidningar så borde de dra snabba slutsatser.  Det händer inte, demokratins dödgrävare fortsätter envetet mot stupet.

Svar från Avpixlat – Artikel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: