Skolmarxisterna: Inte så nödvändigt att kunna skriva

Numera får inte ungarna i skolan lära sig skrivstil. Såg igår en snutt på KK  där en snuppa föreläste om den digitala skolan. Som en sido- kommentar nämde hon att en kollega på lågstadiet hade fått problem med att ungarna inte kunde skriva. ”De hade haft skrivplatta ända från dagis till lågstadiet…..”  ”Frågan är om det är så nödvändigt att kunna skriva.” var hennes kommentar. Hon skulle minsann doktorera på det digitala i skolan.

Man undrar hur det  skall fungera när dessa digitala ungar kommer till banken och skall underteckna ett lån på två miljoner. Kan inte skriva sitt eget namn. Kan de ens texta??  Det är kanske dags att återgå till gamla tiders undertecknande, personen doppar tummen i någon gegga och trycker sitt tumavtryck på pappret.

Jag hörde långt tidigare någon kvinnlig ”forskare” som närmast hånfullt avvisade nödvändigheten att kunna skriva.

Står det i läroplanen att det inte skall läras ut skrivstil?? Är detta med politikernas medgivande?  Eller är det något som skolmarxisterna hittat på själva?

Dessa fb-de röda ”forskare” arbetar ständigt på att sabba skolan.  Det ena dummare än det andra. Det gäller att vara progressiv. Oavsett hur det drabbar eleverna och samhället. Eleverna är bara ett experimentmaterial för dessa marxister.

Så har det varit länge. Politikerna vill ju inte störa ”professionen”. Problemet är ofta att det inte finns någon profession värd namnet. Om man tar in elever till lärarutbildningen med skräpbetyg så sprider sig rötan i systemet. Med politikernas medgivande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: