SR/SVT angriper elöverkänsliga – dumskallarnas sammansvärjning

SR/SVT har bestämt sig för att angripa den stora kategori som är elöverkänsliga.

150120 i aktuellt och 150121 i morgonekot.

Tre läkare uttalade sig. Alla ansåg mer eller mindre klart att denna kategori är fall som behöver psykhjälp.

Skall man bedöma läkarkårens IQ och kompetens efter detta så blir slutsatsen att denna kategori är en  säkerhetsrisk för allmänheten. Alla tre idiotförklarade sig själva i praktiken.

Ursprunget till det kritiska inslagen vara att  elöverkänsliga gått 1,7 miljoner i bidrag utan att ”det finns en diagnos” på elöverkänslighet. Dock är bidraget enligt regelboken.

Det finns tusentals elöverkänsliga i landet, många med akuta problem, en del måste välja extrema lösningar för att kunna leva i vardagen. Läkarkåren kan inget om problemet, de vill inte veta något heller.

I stället löser man problemet som man gjorde förr i tiden: När den självutnämde guden i den vita rocken inte kunde lösa patientens problem så förklarade läkaren att patienten  var psykiskt sjuk och skickade honom till psyken.

Den metoden används än idag.

Den här attityden hos läkarkåren påminner starkt om amalgamdebatten. Kvicksilvret var oerhört giftigt om det hamnade naturen men om man packade in det i munnen på folk så var det helt plötsligt ofarligt. Enligt socialstyrelsen. Man idiotförklarade folk som hade akuta problem. Det gällde till varje pris att skydda staten från omfattande skadeståndsanspråk från drabbade.

Några moraliska aspekter på förfarandet hade inte staten och deras lakejer.

När det gäller strålningen så finns ett liknande problem. Att skydda telekomindustrin och deras strålande apparater i olika former. Blutooth, WiFi, trådlösa lokaltelefoner mm mm.  Det råder en naiv enfald och ansvarslöshet hos den tillverkande industrin.

De hävdar förmodlingen att strålningen håller sig inom godkända nivåer. Som bestäms av strålskyddsmyndigheten,SSI.

Deras normer är helt ointressanta i sammanhanget. De går ut på att strålningen måste ligga under en viss nivå för att inte orsaka direkt fysisk skada. Dessa normer kom till under 50-70-talet då man upptäckte att det inte var hälsosamt att stå framför en militär radarstation i drift.

Fördumningen angående elöverkänsligheten tycks ta sig till nya nivåer. Tex så sägs  att det inte finns något samband mellan symptomen och elektromagnetiska fält!!!

Enligt socialstyrelsen så anser drygt 3% att de har problem. Dvs mer än 300000!!!!

Om så bara 30000 har allvarliga problem så är det allvarligt. Diverse ”experter” som inte allas begriper sammanhangen uttrycker sig tvärsäkert, elöverkänslighet finns inte.  Bla en tragisk figur med namnet Mats Reimers,barnläkare i Mölndal. Han anser att problemen beror på psykiska fenomen och skall lösas med  KBT!!!

Man kan bara tycka synd om de barn han behandlar. KBT rakt av?  Barn inbillar sig en massa, eller hur??

Utdrag från länken:

”…Nya rön som visar hälsorisker och erkännande av strålningsorsakade sjukdomar är något som de flesta stora telekombolag redovisar som en risk i sina årsredovisningar. Även de stora försäkringsbolagen varnar för de allvarliga ekonomiska konsekvenserna för försäkringsbranschen om sjukdomar orsakade av strålning erkänns.

I Swiss Re:s rapport över framtida riskområden för försäkringsbranschen hamnar hälsoeffekter av elektromagnetisk strålning i högsta riskklassen……”

Jag länkar till artikel från Strålskyddsstiftelsen som fullständigt mosar de inkompetenta amatörer som tex Reimers utgör.

I Frankrike så har trådlösa nätverk förbjudits på dagis där barn under tre år vistas.

Sverige då? Största möjliga tystnad.

Drevet mot elöverkänsliga   –   Newsvoice

Trådlösa nätverk förbjuds i på dagis i  Frankrike   –   Newsvoice

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: