Sionisterna utnyttjar situationen

Det är ett jävla tjat om ”integration” nu.

De 6  judiska fascistpartierna har upptäckt att det finns vissa svårigheter att få analfabeter från u-länder att fungera i Sverige.

Det är ett ickeproblem. De ska inte integreras alls.  De ska skickas hem efter att smitit från problemen i deras länder och bott här gratis i 2-4 år. Returbiljett hem.

Är det det (kristna) sekulära Europa som har orsakat problemen i Irak, Syrien och Somalia??

Eller är det helt och hållet orsakat av interna konflikter baserade på ortodox tillämpning av medeltida religioner  som kombinerar fanatisk religion med politisk makt??

Som alla vet så är det det sistnämnda som gäller.

Då blir nästa fråga: Har dessa länders invånare ett eget ansvar för situationen eller har man rätt att flytta över problemen till andra länder genom att smita från den självförvållade situationen??

För de 6 svenskhatande rasistiska judiska partierna är svaret givet, Sverige är skyldigt att lösa dessa länders självförvållade problem, i alla avseenden.

De lågintelligenta  platthjärnorna  har nämligen bestämt att Sverige skall vara en ”humanitär stormakt”.  Oavsett vad det kostar. Hundratals miljarder per år. Om så nationen går i konkurs. Det bekymrar dem inte. Då tar de till sin obligatoriska räddningsmetod: Skyll på någon annan.

Här handlar det inte om att dessa nationer har blivit angripna av någon annan, de har skapat problemen själva. Inte heller handlar det om en naturkatastrof.

En stor del av migranterna är inte flyktingar, de är ekonomiska migranter som utnyttjar situationen för att ta sig in i EU under den falska beteckningen ”flykting”. Nyligen har bekräftas att dessa migrantströmmar också utnyttjas av militanta islamister för att ta sig in i EU.

Det handlar inte om  hanterliga normala flyktingströmmar.  I det läget så är det helt uteslutet att de skall ”integreras” i andra länder. Det fordras speciella tillfälliga lösningar som vid naturkatastrofer.

De skall i stället få den utomordentliga generösa förmånen att placeras i  inhägnade och bevakade flyktingläger. Här blir de inte ”förföljda” inte ”torterade”.

Här får de bo i tre år i första hand med möjlighet till viss förlängning. Sedan får de åka hem och lösa problemen i sitt eget land i stället för att fegt smita därifrån.

De judiska politikernas tjat om integration, de där som har fräckheten att kalla sig svenskar men som i verkligheten arbetar för judiska ljusskygga intressen, har inte med flyktingpolitik att göra, det handlar om grov rasism. Att utrota nationella befolkningar genom rasblandning där massinvandring blir det perfekta verktyget.

Den uppkomna situationen är som en skänk från ovan för de svenskhatande rasisterna.

Alla sex judiska fascistpartierna har den internationella judendomens målsättning om att utplåna nationsgränser och nationella befolkningar som sina egna målsättningar.

De arbetar således inte för svenskarnas intressen.

Det kan inte helt uteslutas att en kanske stor minoritet har så låg IQ att de inte förstår att de är hjärntvättade och manipulerade av sionistiska intressen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: