Har Norrmän dåligt omdöme?

Reinfeldt lär ha varit i Norge och föreläst för någon näringslivs- organisation.  Det verkar som om norrmännen inte vet något om denne tragiska person.

Han lär ha gett dem råd om hur de skall utveckla en fungerande bostadsmarknad!!

Detta kommer från en individ som under åtta år totalt har misslyckats med att utveckla en fungerande bostadspolitik i Sverige!!

Han uppmanade Norge att utveckla de urbana områdena för att kunna ta emot invandrare. Alltså satsa på städerna! Samma sak  yttrade han till Expressen i en intervju före valet.  När  verkligheten är den motsatta, en stor satsning bör göras på landsbygd och mindre orter. Men det är klara besked, moderaterna är ett storstadsparti som inte kommer att satsa en krona på landsbygdens utveckling.

Enligt Exponerat:

”Han sade bland annat:
Att han konstaterar att flera städer i Europa kommer att stoppa den ökande arbetskraftsinvandringen. Han tror dock att arbetskrafts- invandring måste anpassas och utnyttjas, så att det blir en fördel för landet.

– Det faktum att vi är öppna för andra länder, innebär också att vi är öppna för andra kulturer och religioner, sade han.”

Har vi arbetskraftsinvandring så är den väl lönsam redan från början? Så vad yrar han om?  Uppenbarligen menar han flyktinginvandring men maskerar detta med  ”arbetskraftsinvandring”.  Vi skall ha mer muslimer och medeltida religioner tycker han. I vilket land har det visat sig vara bra??

I dag i TV som sände extra pga attentatet i Paris så sade en man som var hälften fransman och hälften svensk men med mycket goda kunskaper om Frankrike:
”Frankrike har varit enormt splittrat de senaste åren…”

En följd av främmande kulturer och religioner. Det tycker Reinfeldt och moderaterna är bra. De sju judiska quislingpartierna arbetar hårt för att skapa ännu mer splittring och kaos i landet genom import av falska flyktingar.

 Jag har hittills inte betraktat Norrmän som korkade, men man kan ju undra när man bjuder in Reinfeldt som rådgivare. Någonstans tycks det klicka rejält.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: