Sparka ut lyxflyktingarna

”Flyktingarnas” fräckhet når nya nia nivåer.  En busslast asylsökande som fått förläggning i närheten av Östersund vägrar att stiga ur bussen med motiveringen att detta ställe låg utanför stan och att det var för kallt!!!

De har ockuperat bussen i två dygn. Förutom detta så har bussföraren fått sin dator stulen.

Nå vad hände, pekade Migrationsverket med hela handen och förklarade att kliv ur annars blir ni utvisade allihop omedelbart?

Polisen tillkallades för att slänga ut dem ur bussen. Nej det ville inte polisen, det var Migrationsverket som skulle föra DIALOG med ”flyktingarna”, tyckte polisen. Det måste vara tjänstefel. Om någon ockuperar annans egendom så är det rimligen polisens sak att kasta ut dem. Återigen ser vi hur polisen har beordrats av RPS att inte agera korrekt  polisiärt, det skall föras dialog med allt och alla som spårat ur.

Dialog kan man tillämpa i förebyggande syfte så länge inget akut händer, när det icke önskade händer så är det slut med pjåskandet, då är det hårdhanskarna som gäller.

Det har inte polisen förstått.

Det senaste om fallet är att Migrationsverket har fått ut ”flyktingarna” ur bussen med löfte om att de skall flyttas till ett för dem”roligare” ställe inom tre månader.

Lyxflyktingar som kommer hit på sannolikt falska premisser och ställer krav på Sverige!! Svenskarna kröker rygg för de heliga flyktingarna och gör som de vill.

Flyktingar har rätt att söka asyl. Ja men landet har ingen skyldighet att bevilja uppehållstillstånd. Den här gruppens ansökningar bör snabbehandlas och ges avslag. Sedan snabbtransport ut ur landet.

Det skulle ha skett om Sverige haft politiker med svensk identitet.

Migrationsverket får nu betala skadestånd till bussägaren pga uteblivna inkomster. Dvs skattebetalarna får betala pga flyktingarnas beteende, samt polisens inkompetens.

Åtskilliga flyktinggrupper har tidigare klagat på maten, att de inte för den mat de är vana vid hemma.

Det skall vara samma medicin här, knip käft eller få snabbtransport ur landet.

Lena Mellin i AB  vågar bryta mot PK-flocken och påpekar att det är kan få negativa  konsekvenser för flyktingar i fortsättningar. Det är ju modigt att gå mot PK-maffian men samtidigt oerhört naivt.  Att juntan och Migrationsverket skulle ställa krav på ”flyktingar” , fullständigt uteslutet. I stället så kommer de att anpassa sig till varje krav som ”flyktingarna” har.

Hmm, borde inte varje flykting få en egen butler som kan serva dem??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: