Nya regler för flyktinghantering måste införas.

Det är en mycket egendomlig inställning att om det kommer hit asylsökande så skall de stanna här för gott!!

Det självklara är att när det lugnat ner sig i hemlandet så återvänder man dit. De skall vara tacksamma för att de får komma hit under en begränsad period. Tillfälligt uppehållstillstånd (TUT)  bör vara det naturliga standardalternativet.  Det är mycket få som har skäl för permanent  uppehållstillstånd (PUT).

Anser svenska politiker att förhållandena i hemlandet för all framtid kommer att vara kaos och krig??

I själva verket så är det en skyldighet för flyktingar att återvända till sina hemländer så fort som möjligt i stället för att belasta värdlandet.

En grundregel som skall gälla är att varje region måste lösa sina egna problem. Norra Europa är inte en närregion till Mellersta Östern. Sedan bör man ställa den moraliska frågan om vi har någon skyldighet att lösa de problem som de själva har skapat med primitiva stam- och religionskrig. I stället för att fegt fly till andra länder så borde de stanna kvar och slåss för det de tror på i stället för att lasta över problemen på andra.Det vore något annorlunda om det handlade om naturkatastrofer, vilket inte är fallet här.

Det regelverk som EU och internationella organisationer har antagit är inte anpassat till extremsituationer. Man har utgått från att det är en liten rännil som flyter omkring till olika länder. Som under normala förhållanden kan hanteras utan större problem av berörda länder.

Den situation som nu råder i tex Mellanöstern är extremt onormal eftersom den orsakar något som liknar folkvandringar  snarare än flyktingströmmar.

Under sådana omständigheter kan inte standardrutiner tillämpas av mottagarländer utan flyktingarna måste inkvarteras i inhägnade flyktingläger i enkla modulbostäder eller specialdesignade tält som även klarar vinterklimat. Det är självklart TUT som gäller.

Inhägnade och bevakade läger eftersom individer som inte har  PUT inte skall släppas ut i samhället. Det motsatta har politikerna skapat i Sverige, tusentals illegala invandrare som orsakar mängder med problem.

Den dårskap som Sveriges korkade  politiker realiserat med att låta asylsökande komma ut i samhället och totalt blockera bostadsmarknaden, dessutom med enorma kostnader för särskilt asylboende, det är  svårt att beskriva inom juridikens ramar.

Vill vi ha invandring pga interna behov så skall det ske enligt de rutiner söm gäller för behovsinvandring, inte genom att genom att bedra svenska folket med smyginvandring med ”asyl”-skäl. Alltså inte det bedrägeri som BILDERBERGAREN Maud Olofsson  har propagerat för i minst 20 år. Dessutom skall vi självklart sätta  krav på invandrarna enligt våra behov, utbildning praktik mm i stället för att importera analfabeter.

KD av alla partier har föreslagit att tillfälligt uppehållstillstånd (TUT)  skall  vara det normala. Helt plötsligt så har även andra partier börjat inse att nuvarande dårskap går inte att fortsätta med. Det gäller förstås inte centerpartiet. Partiet som vill ha 30 miljoner ”nybyggare”.

Å andra sidan så är KDs förslag så mesigt att skillnaden kanske inte blir så stor.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: