Brölet från lagårn

Den östgötske bonnkomikern Fredrik Virtanena har åter spytt på ABs ledarsida. Vad han gör där är den ständiga frågan, vad han än skriver så är det i samma skräpklass som hans nöjeskrönikor, men där är det normalt med låg nivå.

Östergötland har en tradition av att producera bonnkomiker. Tjadden,Tage Danielson,Henrik Ekman och Virtanen. Steffo Törnquist kan läggas till, hans sportkrönikor var som en ståuppföreställning från lagårdsbacken.

Nyligen tillkom två stycken i samma klass. Anställda vid Universitetet i Linköping. De kallar sig forskare , en professor. De hade minsann forskat och kommit fram till att anhängare av SD är allmänt usla människor. På slutet i denna rapport så uppmanar de väljarna att inte rösta på SD!!!

Vill man ha någon som helst trovärdighet så lägger man inte in egna politiska värderingar i något som kallas forskningsrapport. Något så korkat med obefintlig trovärdighet har jag inte sett på länge i forskar- sammanhang. Den som vill skratta kan läsa rapporten på DN debatt.

Men universitetet har numera en kvinnlig rektor så det ena kommer av  av det andra.

Sossarnas  nya oerhört smarta angreppsteknik är att kalla SD för ett ”nyfascistiskt enfrågeparti” . Till och med en tämligen obegåvad person inser att bägge tillmälena är mycket tvivelaktiga, det kan slå tillbaka mot dem själva.

Beträffande enfrågeparti, sist jag kollade deras webbsida så hade de väl minst 15 områden om vilka de  hade åsikter. Tex försvaret som de vill  förstärka kraftigt. På ”Folk och Försvar” i början på året sade Löfvén att han marginellt kunde tänka sig att höja anslaget till försvaret. Han är lika fientlig till försvaret som Per Albin Hansson och Göran Persson. Som sossarna alltid varit.  Att SD trycker starkt på en fråga just nu beror på att den akuta situation som den inkompetenta 7-klövern försatt Sverige i. Inget konstigt med det. Under långa perioder så hade (m) bara en fråga i loppet, jobbskatteavdraget.

”Bara SD vill ha ett ­inavlat, intolerant Sverige”  skriver Virtanen.  När uttryckte de den åsikten??

Skriet från den östgötska lagårdsbacken. Att begränsa asylinvandringen till ekonomiskt och socialt hanterbara nivåer orsakar ingen inavel. Dessutom bör självklart bara tillfälliga  uppehållstillstånd i stället för permanenta utfärdas.Intoleransen svarar i hög grad AB för som inte tolererar avvikande åsikter vare sig i tidningen eller i Riksdagen.

En person som kommer från Östergötland skall nog vara försiktig med att tala om inavel.

Sedan får vi se om det är 6, 13 eller 21 procent av Sveriges ­befolkning som vill bygga murar mot omvärlden och låta människor ruttna eller dö i flyktingläger.”

 Nej det är ingen som vill bygga murar. En löjlig överdrift som visar att AB inte har rent mjöl i påsen. De vill ha obegränsad invandring för att utplåna svenskarna som etnisk kategori. Precis BILDERBERGARNAs  åsikt i alliansen. Numera tillhör även Löfvén Bilderbergarna. Det är därför han inte vill diskutera någon som helst inskränkning i asylpolitiken med SD.  Den obegränsade invandringen är ett  grovt rasistiskt angrepp på svenska folket. Det är inget nytt att AB är moderaternas bästa kompis.

Om folk ruttnar och dör i flyktingläger i andra världsdelar så kan det möjligen bero på att de har försatt sig själva i den situationen genom att bedriva medeltida stamkrig med varandra. Vi har ingen som helst skyldighet att lösa deras självförvållade problem genom att ta hit dessa människor. Varje region måste lösa sina egna problem. Afrika är en hel kontinent med likartad kultur i stora regioner. Vad gör Afrikaner här?? Det är bara folk med skumma avsikter som tar hit dem. BILDERBERGARE.

Motsatsen, det som sker i dag, är en rasistisk attack på svenska folket.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: