AB och (s) borde städa framför egen dörr eller knipa käft

På ABs ledarsida så får man stup i kvarten höra att SD är både ”rasistiskt” ”främlingsfientligt” och inte minst ”brunt” dvs nazistiskt.  Även från s-politiker. Nyligen så har  Magdalena Andersson demonstrerat sitt judiska ursprung genom att kalla SD för ”nyfascistiskt”.

Nå har man rent mjöl i påsen själva?

Nyligen i media såg jag att Löfvéns morfar var nazist. Hur kan AB och (s) acceptera en partiledare med en sådan ”bakgrund”??

Den allmänna myt som spridits är att (juden) Per Albin Hansson var någon slags landsfader som byggde det svenska folkhemmet.  Sanningen torde vara att idén om folkhemmet kopierades från de tyska nazisterna. De hade visioner som de realiserade.

Kontakterna mellan socialdemokraterna och Tyskland var nära och omfattande under 20 och 30-talet. Ganska naturligt, bägge partierna var socialistiska partier , det ena med nationell inriktning, det andra med internationell inriktning.

Jag länkar till Petterssons blogg som gjort en utredning i frågan.

Men många av de åsikter, inte alla, som socialdemokrater  vädrar  under denna tid är ju giltiga än idag, ganska mycket av sunt förnuft. Pga judarnas infiltration i den svenska politiken och i media så stämplas de som främlingsfientliga och rent av nazistiska. Göran Perssons och Mona Sahlins skadliga inverkan på socialdemokratiska värderingar har också skadat landet.

Per Albin Hansson var mycket fientligt inställd till försvaret. Han rustade ner. När kriget började så ljög han svenskarna i ansiktet och sade att ”vår beredskap är god”.

I verkligheten så hade vi inget försvar att tala om. Juden Persson var lika försvarsfientlig och nedrustade. Judarna i alliansen har fortsatt för- störelsen av försvaret.

Kan man pga detta dra någon slutsats om judars pålitlighet/lämplighet i svensk politik??

http://petterssonsblogg.se/2013/12/29/rasister-nazister-2/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: