Tiggeriet löses med juridik – inte med snyft

Svenska p0litikers fullständiga avsaknad av ansvar för den egna befolkningen och förmåga till rationellt tänkande har demonstrerats på nytt.

Regeringen föreslår en tiggerisamordnare!!!!!

Man tror knappt sina ögon men det är ju en normal reaktion numera pga svenska politikers degeneration.

I DN så skriver Susanna Birgersson en snyftartikel – vad annars i en judetidning – om tiggeriet.  Hon ifrågasätter svenskarnas förmåga till medkänsla, välfärdssystemet har urholkat förmågan till detta med bäring på tiggeriet.

I Dagens Samhälle så angriper en moderat politiker problemet på ett betydligt mer logiskt och rationellt sätt. Den juridik som finns skall användas för att stoppa den sociala olägenhet som tiggeriet innebär, eller lagar bör skapas för att stoppa eländet. Problemet är att det än så länge är det är kommunerna som bestämmer tillämpningen.

Det självklara är att förbjuda tiggeriet på riksnivå. Samt att kräva visum för folk från de europeiska U-länder som inte kan visa att de fått ett jobb i Sverige.

Hur kan länder som Rumänien och Bulgarien få medlemskap i EU??  De saknar förutsättningar pga deras interna låga utvecklingsnivå.  Förmodligen var det ynkryggen Barroso som var pådrivande. Nu är han borta men inte U-länderna i Europa. Då måste det vara naturligt att införa restriktioner som förhindrar att de exporterar sina interna problem till andra EU-stater.

Artikel – DN

Artikel – Dagens Samhälle

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: