Det börjar koka så smått

I morse hörde jag en intervju med den nya Beatrice Ask, Morgan Johansson,  om flyktingsituationen som närmar sig katastrofnivå för Sverige. SR-journalisten frågade om inte en lösning vore att minska invandringen!! Jag trodde knappt mina öron, detta från ett av PK-instituten.

Nej det var naturligtvis inte en lösning, folk söm lider nöd, flyr från krig, förföljelse… osv, det vanliga idiotiska mumbo jumbot.

Men det finns hoppfulla tecken. Förutom det nämnda så gör fd politikern Staffan Danielsson ett upprop på Facebook för förändrade realistiska  regler för invandringen.

I  tidningen Dagens Samhälle så har  ”tankesmedjan”  Fores gjort propaganda för invandring till glesbygden, det skulle lösa problemet med avfolkningen. Fores är lobbyorganisation för det nyliberala stulna Centerpartiet. 30 miljoner nybyggare – ni vet.

Debattören Thomas Gür bemötte argumenteringen och fullständigt mosade argumenten. Fores svarade även på detta. Det intressanta var läsarnas inställning till artiklarna. Det var ungefär  5-10 % för  Fores och
90% för Gür.

I går så ifrågasatte Folkbladet (s) invandringen. Tex att en stor del inte har asylskäl och inte borde släppas in.

Det börjar röra på sig i detta den tröga enfaldens land. Folk börjar inse att den skurkmaffia som kallar sig politiker har lurat dem.

Folkbladet (s) – Artikel

Kommunerna får ta kostnaderna – Artikel

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: