Diverse 141015

I en artikel i skittidningen Nyheter24 så gör en liten feministsnuppa stor affär av att det i en dokumentär om Zlatan fanns för få kvinnor!! Fördumningen i dessa kretsar är tycks vara  obegränsad. Efter artikeln fanns möjligheten att svara på om artikeln var bra eller dålig. Då jag läste: 946  BRA och 7424 DÅLIG!  Hon blev mosad. Det bekymrar nog inte snuppan. Hon har ju fått visa att hon står mitt i den hjärndöda PK-istiska feministflocken.

I lokal-TV så togs upp att det finns så få kvinnliga jägare.Långt inslag. Det finns visst ca 300 000 jägare i Sverige varav 18000 eller 40000 kvinnliga, jag minns inte vilket.Jaha och vad var problemet?? Vilket allmänintresse fanns i detta? Vem hindrar kvinnor att jaga?? Vi skulle nog förstå att det på något sätt var männens fel, hur det är oklart. Feministdravel även här, lika korkat.

Borg har tydligen fått i uppdrag från Finland att göra en utredning om den ekonomiska utvecklingen för Finland de närmaste åren. Han får ingen ersättning för det. Vem skulle vilja betala? Jag gissar att hans två viktigaste förslag är: 1. Lägg ner försvaret. 2. Importera 1 miljon analfabeter från U-länder……. De kommer att bidra…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: