PK-professorer gör bort sig

Två förvirrade professorer i etnicitet och etik skriver ett förvirrat inlägg om rasism i DN, speciellt med bäring på SD.

Precis som så många andra i den svagsinta fega PK-flocken.

Vad jag länge inte förstått är vad de menar med SDs rasism. Ingen ger någon förklaring på det, rasism används som en generell spottloska riktat mot det som man inte gillar. Ofta uppblandad med nazism som omväxling.

Jag läste nyligen igenom SDs partiprogram och kunde inte hitta något rasistiskt.

Professorerna menar att den nya regeringen skall anta FNs floskler om rasism mm som riktmärke.

”….Det skulle tvinga SD att bekänna färg och bromsa en pågående normalisering av rasismen, skriver Stefan Jonsson och Elena Namli……”

”….partiet underblåser rasismen genom att peka ut en viss samhällsgrupp som roten till alla problem.”

Vad de menar är att i dagens situation vara starkt kritisk till massinvandringen är att vara ”rasistisk”.

De är alltså fullständigt okunniga om vilka enorma problem som uppstått ute i landet och som kommer att uppstå med nuvarande VOLYMER  på invandringen.

Vad man kan begära av professorer  är att de  är så skärpta att de använder korrekta begrepp i argumenteringen och inte som nu gör sällskap med bottenskrapet i flyktingdebatten.

Att vilja minska nuvarande invandring till rimliga nivåer som samhället kan hantera det har ingenting med rasism att göra vilket varje omdömesgill begriper men tydligen inte två  vänster- politruker på universitetsnivå.

Om man därtill beaktar att minst 75% av invandrarna är ekonomiska migranter  som saknar flyktingskäl så blir professorernas inlägg än mer pinsamt.

Dessutom, nu talar alla om invandring, när beslutade politikerna om generell invandring borträknat det yrkesrelaterade intaget?  Det har inte inte beslutats alls utan invandringen sker under den falska etiketten flykting- och asylpolitik.

Det framgår av regeringens direktiv till Migrationsverket att de skall ta in så många som möjligt oavsett skäl.

Detta för att realisera quislingpolitikernas mål att skapa ett mångkulturellt samhälle, en målsättning som sionister ligger bakom men som inga svenskar vill ha.

Är svenskarna tillfrågade? NEJ.

Facit finns i tex England och Frankrike.  Ser det bra ut??  Som alla vet så är det kaos och elände vilket är självklart. Både Merkel och Cameron har uttryckt stark kritik mot det mångkulturella.

Dock inte konspiratörerna och svenskhatarna Reinfeldt och Björklund.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: