Partier med defekt demokratiuppfattning

Det ramlar in debattinlägg i nästan strid ström på olika håll som behandlar det onyanserade gläfset mot SD under valperioden särskilt.

I DN påpekar Maciej Zaremba att det kanske kan vara idé att tänka efter först innan de vanliga spottloskorna om rasism ,nazism mm avlossas. ”Den fega svenska debatten har drivit väljarna rakt i famnen på SD”, skriver han.

I AB så skriver en  dansk politiker att det är en skillnad på demokratisyn i Danmark och Sverige. I Danmark respekterar man folkets åsikter och söker breda lösningar som motsvarar väljarnas val. I Sverige visar politikerna ett förakt för hela 800 000 väljare genom att försöka frysa  ut det parti som de valt, SD.

Han påpekar att denna utfrysning skapar en tryckkokare som kan explodera. Mauricio Rojas påpekar att SD kan bli största parti. Ja det kan bli en konsekvens vid ett nyval. En nyttig snyting till partierna som hånar en stor del av Sveriges befolkning och uppvisar ett beteende som inte överensstämmer med demokratiska värderingar.

Bakom denna hets mot svenskarna ligger Reinfeldt och hans parti i hård konkurrens med Folkpartiet.

”Bagdad Bob” Ullenhag och Birgitta Ohlsson och deras korkade utspel borde vara pinsamma belastningar för partiet men icke, de har fullt stöd från den mycket judiska partiledningen.

Dansk politiker – Artikel

Maciej Zaremba – Artikel

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: