Bildt i desperat kamp mot folket

I dag 140914, valdagen, så skriver Carls Bildt på DN debatt.

Ett desperat försök att skrämma folk från att rösta på SD. De har minsann en skum bakgrund och är allmänt suspekta enligt moderata värderingar. Det innebär väl  sannolikt i praktiken  att de har åsikter som folket gillar ? En allt större andel av väljarkåren stöder SD medan Moderaterna går bakåt.

Han säger det inte rakt ut, att SD idéarv är nazistiskt, han använder omskrivningar för detta.  Skulle man granska moderaterna eller högern som de benämndes tidigare så skulle man sannolikt hitta åtskilliga nazister under 20- och 30-talen.

Men moderaterna eller någon annan talar inte alls om detta eller socialdemokraternas och vänsterns marxistiska  bakgrund. Den marxistiska ideologin har orsakat betydligt fler döda än nazismen. Vilket inte innebär något försvar för nazismen i gammal tillämpad form.

Om man som moderaterna, främst representerade av Bildt och Reinfeldt, deltar mycket aktivt för att realisera en globaliserad värld där både nationsgränser och  nationella befolkningar skall utraderas, då får man räkna med att det uppstår motreaktioner.

Det är denna sionistiska globaliseringseringsideologi som har  orsakat att det framvuxit nationella partier både i Sverige och i övriga Europa. Det är självförvållat.  Det vill inte Bildt inse. Jo han inser det men han vill inte erkänna det.

Det är väl bra med politisk pluralism??  En sund utveckling som bara folk med skumma avsikter inte gillar.

Om man som moderaterna och alliansen visar ett maximalt förakt för medborgarna och gör Sverige till ett internationellt flyktingläger, ett led i utradering av svenskarnas nationella identitet,  då för det konsekvenser i form av en ny politisk opposition.

Ute i verkligheten, ett fenomen som moderater helst inte vill befatta sig med, så ser folk vad som händer, varje lokal av vilket slag det är skall bli flyktingförläggning.  Med 10-tals miljarder i kostnader.

När det gällde att köpa in två vattenbombare för ca 500 miljoner så trodde inte Reinfeldt att skattebetalarna skulle gilla det.

Kommentarer överflödiga om denna person.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: