Löfvén i dåligt sällskap

Stefan Löfvén och Magdalena Ernman gör ett gemensamt inlägg på AB debatt 140911.

Stefan Löfvén kan i bland låta som en  hederlig och rejäl person med ärliga avsikter.

Men ibland klickar omdömet rejält. Efter att varit på det senaste Bilderbergmötet tillsammans med Reinfeldt och Jakob Wallenberg så kommer han hem och nästan i korus med Reinfeldt deklarerar att. ”Det nationella är det sämsta som finns” 

Det nationella är i praktiken de medborgare i landet som känner en naturlig samhörighet med Sverige och villa jobba för svenska intressen. Sannolikt en majoritet av befolkningen. Svenskarna är alltså det sämsta som finns.

Att inte Reinfeldt känner någon samhörighet med Sverige det vet vi sedan lång tid.  Det tyder på avsevärd omdömeslöshet från Löfvén att sätta sig i samma position.

Tyvärr har han på nytt visat en obehaglig svaghet. På AB debatt har han sammanslutit sig med floskel/PK/skrikdrottningen Magdalena  Ernman i ett inlägg som går ut på att  alla måste engagera sig mot ”rasismen”.

Vilken rasism?? De flesta omdömesgilla säger samma sak: Det finns inte mycket av äkta rasism i Sverige.

Löfvén/Ernman kan tydligen inte skilja riktig rasism från de komiskt enfaldiga anklagelser om ”rasim” som judemedia dagligen producerar, där Expressen och den judiska fascistorganisationen EXPO står i en klass för sig.

Kan det som svaga individer kallar rasism, fascism och nazism ha en mycket enkel orsak, det finns en orsak till allt även ”antisemitism”?

Ja så är det naturligtvis.  Det är ingen tillfällighet att  det uppstått motrörelser mot det som sker.

Den situation som uppstått i Sverige och den naturliga motreaktion av diverse rörelser och  är en direkt följd av den judestyrda mass- invandringen, som de judiska partierna maskerar som ”flyktingpolitik”, eller andra krystade lögner.

De anser också att brevbärare inte skall behöva dela ut ”nazistiskt” valmaterial!!! 

Vad blir nästa  åtgärd??  Inget material som kommer från politisk opposition skall få delas ut??

Är det ett Sovjetsamhälle som de svagsinta skribenterna vill ha??

Vi måste alla hjälpas åt för att bekämpa rasism, fascism och nazism  för att skapa ett samhälle som håller ihop säger de.

Det är enkelt: Begränsa invandringen kraftigt.  Bara PUT i undantagsfall, TUT skall vara standard för nästan alla. Försöker man som nu göra Sverige till ett internationellt flyktinggetto då blir det naturliga motreaktioner.

Det har inget med vare sig rasism, nazism eller fascism att göra, bara en sund rektion mot den judiska fräckheten som representeras av regeringen med stöd av socialdemokraterna.

Det splittrade samhälle som har uppstått är Löfvén och Reinfeldt ansvariga för.

Det är inte (höger) fascismen som är det stora problemet i Sverige, det är den judiska fascismen som har orsakat problemen.

Det är obegripligt att Löfvén sänker sig till denna nivå. Det är uppenbart att det är judinnan Ernman som skrivit detta, ytterligare ett av hennes patetiska inlägg i invandrarfrågan.

Det verkar som att det frestar på hjärnan att skrika i falsett. Hjärncellerna kanske  tar skada av ev resonansfenomen? Sedan blir det inte lätt att tänka klart?

Rasismhysterin – Artikel

Sverige ett splittrat land – Artikel

Massinvandringen och bostadsbristen – Artikel

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: