Politikerna styr invandringen med stöd av media

Vad är orsaken till den totala konformismen i svenska media vad avser invandringen? En förklaring är journalistkårens vänstervridning. Men tidningarna har ju en ledning som bestämmer innehållet. Eller gäller fortfarande den praxis som journalistkåren försökte skapa på 70-talet, att ledningen inte skall lägga sig i tidningarnas innehåll. Det bestämmer journalistklubben. Annars skulle de sittstrejka. Gäller det fortfarande??

Den andra förklaringen är att de flesta större tidningar kallar sig”liberala”. ”Liberal” är i praktiken samma sak som ”judisk”.

Tyvärr så är nog detta orsaken till likriktningen i denna fråga. Det ligger ett judiskt intresse i att stödja invandringen. Redan från början var det judiska intressen som låg bakom idén om mångkultur. Den judiska regeringen stöder dessa  intressen eftersom den består av judar och sionister.

Det är en fråga om att svenskarna skall bli en  blandras så att judarna inte framstår som en extrem etnisk kategori, vilket de är. De vill gömma sig i mängden.   Samtidigt som de själva öppet strävar efter att ”hålla sin ras ren”, dvs grov rasism. ”För att inte det judiska skall försvinna”, dvs man vill behålla ras- eller nationalkaraktären hos judarna.

Detta måste ju rimligen gälla alla nationella folk. Vilket innebär som en självklarhet att svenskarna skall ha rätt att hålla sin ras ren precis som judarna istället för att bli manipulerade av en judisk skurk/quislingregering som eftersträvar rasblandning och utplånande av den svenska nationalkaraktären.  Under den lögnaktiga rubriken ”flyktingpolitik”.

Den judiska regeringen ljuger svenskarna i ansiktet och hävdar att det är ”human flyktingpolitik”.

Reinfeldt har sagt att de vill ”blanda mer”. Hans hånfulla uttalanden om svenskarna och svensk kultur bara understryker att han inte är en svensk utan en quisling som arbetar för judiska intressen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: