KDU har rätt – hycklaren Hägglund fel

Sara Skyttedal KDU  har sagt det som inte får sägas i de hycklande judarnas Sverige. Att det måste sättas en gräns för flyktingmottagandet om vi inte kan härbärgera dem.

Det kan vi inte, det har varit fullt en längre tid.

Hon tar kål på de ljugande politikernas lögner om att flyktingar lönar sig eftersom de snart kommer i arbete. Efter tre år i Sverige så har bara 18,7% av flyktingarna i arbetsför ålder arbete. Efter 15 år så är fortfarande 40% utan arbete och kommer sannolikt att vara det under resten av livet.

De kostar enorma summor i försörjningsstöd. Det är samma pengar som annars skulle komma svenskar till del i den sk välfärden.

Chefsrabbinen, Göran Hägglund, boss i det judiskt-ortodoxa parti som utgör KD – en motsvarighet till Israels Likud –  kommenterar Skyttedals inlägg och tar helt avstånd från det.

Var det inte Hägglund som för några år sedan talade om att det var KD som var ”verklighetens folk”, de som stod med bägge fötterna på jorden? (När de inte är uppe på berget och får nya order från VD?)

Hägglund visar med sitt svar att han inte alls vill veta av verkligheten, han vill fortsätta med  sin och alliansens judiska godhetsporr oavsett vad det innebär för det svenska folket.

Bagateller som att det råder katastrofal bostadsbrist redan för svenskar pga alliansens inkompetens på bostadspolitikens område, ännu större brist för sk ”flyktingar”, det vill inte Hägglund höras talas om.

Man kan bara hoppas att detta hycklande sionistparti åker ur riksdagen efter valet.  Partier som inte vill utgå från realiteter i samhället skall inte sitta i riksdagen, ännu mindre som regering.

Skyttedal – Artikel

Hägglunds svar – Artikel

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: