Reinfeldt – NATOs/USAs villige betjänt

Regeringen kommer när som helst att besluta att NATO skall få utnyttja svenskt territorium för sina militära aktiviteter i ett krisläge. Det gäller även för övningsändamål. Sverige skall ge trupperna service på basnivå. Men intrånget skall ske på ”svensk begäran”. Man skulle möjligen kunna acceptera detta om det funnes en inskränkning: ”Det gäller inte USA, bara europeiska NATO”.

Enligt Sveriges NATO-ambassadör så har regeringen mer eller mindre tjatat om att få vara med i NATOs snabbinsatsstyrka.

I praktiken har den judiska mygelregeringen  anslutit Sverige till NATO genom mer eller mindre ljusskygga samarbetsavtal. Mot folkets vilja.

Ryssland kommer att betrakta Sverige som ett NATO-land vid en militär konflikt. Det innebär att vilka mål som helst i Sverige kan bli legitima mål. Städer, kraftledningar, flygplatser kan utsättas för missil- och bomb- angrepp.  Sveriges säkerhet har inte ökat, den minskar genom koppling till USAs militära aktiviteter.

Samtidigt gör regeringen allt för att strypa det svenska försvaret, parallellt med att man anslår 10-tals miljarder för import av falska flyktingar.

Löfven har tillstyrkt NATO-projektet. Det är vad man kan förvänta sig av en person som  helst inte vill  förstärka försvaret, som åker till BILDERBERG-mötet redan innan han har kommit in i riksdagen och så fort  han kommer hem kallar nationella svenskar för ”det sämsta som finns” tillsammans med den andra Bilderbergaren Reinfeldt. Alla svenskar som inte är idioter är nationella.

Efter juden Persson har sossarna fått en ny jude med tveksamma lojaliteter.

Läs SCHORIs artikel om Sveriges deltagande i NATOs aktiviteter.  Det är skrämmande läsning. Men en direkt följd av ett förslöat folk har backat upp moderaterna till den ställning som de tyvärr har.  Nå men nu har vi facit av moderaternas inkompetens och dumhet. Kommer det att synas i valet?? Troligen inte.

Det är ju så obehagligt att väckas ur den djupa sömnen.

SCHORI – artikel

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: