Sionistregeringens uppdrag till Migrationsverket

Nedanstående är utdrag från Migrationsverkets sida. Lägg märke till verkets formulering: Migrationsverkets vision är ”Ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter”.

”Globala migrationens möjligheter…” !!!   Det innebär att de ser det som en ”möjlighet” att  förbigå den reglerade invandringen genom att omedelbart ge flyktingar  permanent uppehållstillstånd (PUT).

Det bygger på regeringens medvetet falska påstående att alla som kommer hit ”bidrar”.

Migrationsverkets uppdrag är således att släppa in så många som möjligt oavsett skäl och status.

Är det verkligen regeringens enda avsikt med den i praktiken oreglerade invandringen??

Svaret är nej. Det finns en dold agenda – en judisk agenda. Regeringen agerar i den internationella judendomens intresse, uppdraget styrs av den judiska BILDERBERG-gruppen där Reinfeldt, Bildt och Borg närvarit. Ett av uppdragen är uppenbarligen: Utrota de etniskt nationella befolkningarna med hjälp av massinvandring.

Det är DET som är sionistregeringens syfte med massinvandringen. Både Reinfeldt och Löfvén har uttryckt identiskt samma sak: ”Det nationella är det sämsta som finns”. Det nationella det är vi som inte är quislingar och självklart prioriterar Sveriges intressen först. Vilket inte innebär någon extremism. Det är således svenskarna som är det sämsta som finns. Det är inte första gången som Reinfeldt uttrycker sig hånfullt om Sverige och svensk kultur. Precis som judinnan Mona Sahlin som regeringen samarbetar med.

Läs artiklarna som jag länkar till, där sägs de sanningar som ni aldrig får läsa i judemedia – ”liberala” media. Dit hör numera Aftonbladet.

Sverige håller på att rasa ihop pga sionistregeringens attack på svenska folket med massinvandringen som hjälpmedel. Alla ekonomiska medel skall gå till invandring, svenskarna har lägre prioritet.

Är det någon som tror att Reinfeldt är mentalt frisk??

Länken nedan ”Drömmen om ett bättre liv…” Fungerar inte på min dator.  Efter ca 10 min hade frontsidan laddats in. Upp och ned!!!!  Det kanske är symptomatiskt för detta verk. Men rubriken antyder något annat också – att det är ekonomiska skäl som kallas asylskäl och som Migrationsverket accepterar som skäl för PUT. Vilket aldrig har varit avsikten med flyktingpolitiken.

 

Våra uppdrag utgår från folket

Migrationsverket får sitt uppdrag från riksdag och regering, som lägger fast den svenska asyl- och migrationspolitiken. Vi arbetar alltså på uppdrag från svenska folket genom de politiker som beslutar om migrationspolitiken.

Verket ska tillämpa de bestämmelser som medborgarna via landets folkvalda har bestämt ska gälla på migrationsområdet. I regleringsbrevet skriver regeringen varje år vilka mål och uppdrag som gäller och hur mycket pengar Migrationsverket får använda.

          Regeringens uppdrag till Migrationsverket:

”Målet är att säkerställa en långsiktigt hållbar migrationspolitik som värnar asylrätten och som inom ramen för den reglerade invandringen underlättar rörlighet över gränser, främjar en behovsstyrd arbetskraftsinvandring och tillvaratar och beaktar migrationens utvecklingseffekter samt fördjupar det europeiska och internationella samarbetet.”

Migrationsverkets tolkning och målsättning:
Migrationsverkets vision är ”Ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter”.

Visionen sammanfattar verkets inriktning. Vi betraktar migrationen som en positiv kraft, något som bidrar till att göra vårt land rikare i ekonomiskt och kulturellt……”

…………………………………….

Drömmen om ett bättre liv – Migrationsverkets målbild 2018PDF är en rapport där vi har skapat en bild av vårt uppdrag, vår vision och vår väg framåt. Vi beskriver ocksa vad vårt val att arbeta med lean innebär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: