Skurknationen kör på i samma spår

Israel vill att Gaza skall demilitariseras. Dvs Hamas verksamhet skall upphöra.

Nå men vilka krav ställer de på sig själva när det gäller demilitarisering av Västbanken??  Inga alls.  De anser att de har rätt att förtrycka andra folk och ockupera deras land.  Enligt ”biblisk rätt”. Denna rätt är något som inte har någon som helst juridisk legitimitet utan är ett resultat av den professionella mytomani som detta folk ägnat sig åt i årtusenden.

En del av denna mytomani kallas ”bibeln”. Ett vetenskapligt projekt som startades för att undersöka hur mycket som var sant eller påhittat i bibeln  kom fram till att ca 80% var fejk, 20%  hade  en viss verklighetsbakgrund som sedan judarna spånat vidare på och utvidgat.

Om jag inte är fel underrättad så har ett ockuperat folk rätt att bekämpa ockupanterna.  Så grunden till problemen har i huvudsak orsakats av Israelerna själva.

USA, den andra judiska skurknationen, kan lösa problemen på nolltid genom att strypa allt understöd till Israel. Det vill de inte. I praktiken så stöder USA Israels ockupation och annektering av Västbanken.

Varför vänder sig inte Israel till FN för att få hjälp med dessa ständiga problem?? Jo därför att om FN-trupper skulle placeras i Gaza och på Västbanken så skulle  judarnas kriminella verksamhet stoppas,
det skulle finnas en oberoende part som judarna inte skulle kunna manipulera.  De vill ostörda med stöd från USA fortsätta sin kriminella verksamhet.

Det enda som kan lösa problemen är en militär intervention på Västbanken och i Gaza. Via FN går det inte därför att judestyrda  nationer som USA och Sverige skulle motsätta sig en sådan lösning.  Då kan det lösas utanför FN. De stora nationerna, som Ryssland, Frankrike, England, Indien och kanske Kina skulle bilda en tillfällig militärallians, intervenera på Västbanken, kasta ut Israelerna och stoppa all bosättning, sätta området under palestinsk kontroll. Jerusalem skall göras till en neutral stad som det var en gång som ingen har någon särskild rätt till.

En annan lösning är att utrymma Israels befolkning och flytta dem till USA. Avdela ett område i New Mexico och Texas tex som får bli deras egen delstat. Sannolikt den bästa lösningen.

Beträffande morden på de tre judiska ungdomarna: var det verkligen palestinier som utförde dessa? Jag utesluter inte att det var den Israeliska säkerhetstjänsten som gjorde det, offrade sina egna för att just få igång de motsättningar som precis pågår på krigsnivå.

Israel vill inte ha fred – Kälvemark AB

Israel vill inte ha fred – Gideon Levy DN

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: