Rojas pudlar

Mauricio Rojas har varit en frisk fläkt i invandringsdebatten många gånger. Sagt sådant som en feg svensk PK-journalist aldrig skulle säga. Den svenska ankdammen kändes troligen för trång så Rojas jobbar numera i Madrid.

Det finns dock tydligen en gräns för Rojas mod i debatten. Jimmie Åkesson hade tydligen refererat till något uttalande av Rojas.

Det räckte för att Rojas skulle pudla i SVD  och tala om hur fel Åkesson hade. Rojas hänvisar till att länder som Australien,USA och Kanada har haft stora fördelar pga den stora invandringen.

Det var ett tämligen svagt argument. Hade de vita inte  kommit till Australien och USA så hade urinnevånarna troligen  fortfarande varit kvar i de kulturer och levnadssätt  de skapat. Indianerna skulle troligen fortfarande jaga buffel på prärien som en huvuddel av sin försörjning. Kanada har inte släppt in vem som helst till landet. De har ställt krav på invandrarna, i motsats till Sverige, att de har förutsättningar att bidra i landet.

Sedan har de gjort misstaget på senare tid att släppa in”flyktingar” i landet som inte har förutsättningar att bidra. De har insett misstaget och skärper nu succesivt kraven på denna kategori.Till skillnad från Sverige och dess IQ-befriade och rygglösa regering.

Skall vi ha en invandring, det kommer vi att ha av olika skäl, så bestämmer vi själva VILKA personer som skall komma hit samt vilka kvalifikationer de skall ha. Alla har definitivt inte lika värde vilket är en självklarhet.

Inte som idag, av denna odugliga regering, låta Sverige fungera som en internationell socialbyrå som alla har rätt att utnyttja.

Kommentar – Björn Norström

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: