Rätt men fel – försvarsberedningen

Försvarsberedningen har rapporterat. För en gångs skull går slutsatserna åt rätt håll. För en gångs skull så ligger (s) rätt i argumenteringen.

De vill lägga mer pengar per år än regeringens skambud som är  komiskt otillräckligt.  Anders Borg har ingripit och begärt förslag på finansieringen ”krona för krona”.  Riksrevisionens bedömning är att det behövs ca 4 miljarder per år.  Regeringen vill långsamt öka anslagen med ca 500 miljoner per år så att det blir 5,5 miljarder 2025. Först om 10 år blir regeringens tillskott det som det borde vara redan idag!!

Det blir så om man sätter en vapenvägrare och försvarshatare som Borg till finansminister. En rygglös statsminister fullbordar katastrofen.

Om principen ”krona för krona” skall gälla här så gäller det väl även andra områden?

Borg bör redovisa ”krona för krona” var biståndspengarna kommer ifrån. Ca 38 miljarder, ca 4,5 % av statsbudgeten. Vilka får stå tillbaka för denna skandalösa förskingring?? Är det äldrevården, sjukvården, rättsväsendet och försvaret som får släppa till pengarna??

Redovisning tack!!

Eller det judiska rasblandningsprojekt som går under täcknamnet ”asylpolitik” , kostnad 100 – 200 miljarder per år. Borg bör naturligtvis redovisa ”krona för krona” vilka som för stå tillbaka för detta judiska Bilderbergprojekt. Är det äldrevården, sjukvården, rättsväsendet och försvaret som får släppa till pengarna??

Redovisning tack!!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: