Reinfeldts nya Sverige: DDR light

Åsiktskonformismen i Sverige är så kompakt att liknelser görs med  Sovjet och DDR.  Gunnar Sandelin, journalist och socionom,  blir konsekvent refuserad av svenska media när han erbjuder artiklar som  ofta bara redovisar fakta om den massinvandring som maskeras av regering och (jude)media som ”flyktingmottagning”. Det handlar inte om någon ”humanitär” insats utan det handlar om medveten rasblandning för att  sabotera den en gång homogena svenska befolkningen. Judiska intressen ser varje homogen befolkning som ett hot och har därför intresse av att eliminera dessa. Samtidigt så talar judarna öppet om att hålla sin ras ren, dvs grovt rasistiska ambitioner.

I artikeln redogör Sandelin  för den mentalitet som råder inom den svenska mediavärlden. Oliktänkande peststämplas som dissidenter precis som i Sovjet och DDR. Denna mentalitet stöds av regeringen. Helt plötsligt så är  mångfalden inte önskvärd om den inte passar regeringens syften.

För att få sina artiklar publicerade så måste Sandelin ofta gå utomlands där det fortfarande  råder en positiv inställning till mångfald i debatten.

Artikel – Sandelin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: