En beskrivning av ett rättspolitiskt förfall

Återger några citat från en artikel i Avpixlat där Mats Dagerlind gör rent hus med den svenska rättspolitiken  och kriminalvården.

Områden som fortfarande styrs av de katastrofala värderingar som 68-vänstern  lyckades att plantera i samhället.

Moderaterna har inte mycket att invända mot dessa samhällsdestruktiva  idéer förutom obligatoriska lögner om att de ska satsa på rättssystemet före varje val.

”…..Om man vill skapa en sådan kontrast kan man inte döma grova våldsbrottslingar till några veckors trädgårdsarbete till vilket de bara behöver inställa sig dagtid. Fångvårdsanstalter kan då heller inte tillåtas vara platser dit du kommer för att vila upp dig, träffa polarna, softa med TV och dator på rummet och pumpa muskler på gymet, varvat med terapisamtal där du stryks medhårs och får bekräftat att det inte är ditt utan samhällets fel att du blev kriminell eller bekvämt kan skyllas på en taskig uppväxt utan lokal och fel färg på legot……”

”….En sådan “släpp fångarne loss, det är vår”-politik är ytterligt osvensk sett ur ett allmänt rättsmedvetandeperspektiv. För att kunna kalla en sådan politik svensk måste man vara utrustad med ordentliga skygglappar eller en god portion folkförakt, heta Christer Danielsson och vara försvarsadvokat för tjuvar och banditer eller vara kriminalpolitisk favoritexpert hos den svenska journalistkåren och ha läst kriminologi med marxistisk inriktning på Södertörns högskola…..”

”….I Sverige är det av outgrundlig anledning så att flerfaldig brottslighet ger generösa straffrabatter. I stället för att plussa ihop de tillämpliga frihetsberövande påföljderna för vart och ett av brotten döms ett samlat fängelsestraff ut som oftast bara är marginellt längre än det straff som skulle ha utdömts för ett av brotten ensamt. Är det många du vill mörda, se då till att planera och utföra alla morden i en snabb svit innan du grips. Straffet blir endast skuggan av en aning hårdare än om du bara mördat en person. Vem var det som sa att brott inte lönar sig? Flerfaldig brottslighet gör det i varje fall avgjort…..”

Artikeln är lång och jag länkar till den nedan. Jag har inget att invända mot dess innehåll. Sannolikt inte heller merparten av befolkningen.

Artikel – Avpixlat

Nättidningar som berättar sådant som PK-media ofta  undanhåller läsarna:
Avpixlat
Fria Tider
Exponerat
Realisten
Vaken.se
Nationell.nu

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: