Fel om försvaret

Anna Dahlberg skriver ibland i Expressen så att man kan tro att hon har en egen tankeförmåga.

Men i bland slår det slint och hon hamnar pladask i ankdammen och gräver gyttja.

I söndags ingick hon i panelen i ”God Morgon Världen”.  De fick frågan: Skall Gotlands försvar förstärkas. Två svarade nej, den tredje nej med reservationen att på sikt bör man göra det.

Dahlberg: ”Nej vi bygger vårt försvar tillsammans med andra….” Hon lät som hjärndöd, av Reinfeldt programmerad papegoja.

I en ledare upprepar hon resonemanget om det är värt benämningen. Vilka är de andra?? De finns inte!! Reinfeldts förhoppning är att NATO nog kommer att hjälpa oss!!!  En dåres försvarstal.

Dahlberg beskriver försvarets katastrofala tillstånd, vilket stämmer ganska bra.  Men sedan slinter det som en ko på isen.

Det hon kommer fram till är att NATO är enda lösningen. Man kan alltså lägga ned det egna försvaret och sedan kräva att någon annan  skall försvara Sverige???  Det är väl det som kallas kvinnologik. Kvinnor har aldrig begripit något av försvarets verksamhet, detta är bara ytterligare ett exempel.

Hon kommer fram till slutsatsen till att det är omöjligt att bygga upp det försvar som Göran Persson med stöd av Maud Olofsson lade ner. Håkan Juholt och en centerpartist från Kumla var mycket aggressiva förespråkare av en nedrustning. Det kommer att kosta tiotals miljarder att bygga upp försvaret och det finns inget politiskt stöd för detta enligt Dahlberg.

Det är riktigt på några års sikt. Försvaret behöver direkt 10 miljarder i tillskott per år.  Det medger finansiering av nuvarande brister samt påbörjan av en reparation av de skador som politikerna orsakat försvaret.

Finansieringen är inga som helst problem. Det är bara att ta 10 miljarder av biståndet på 38 miljarder per år som politikerna förskingrar varje år till mer eller mindre skurkaktiga u-länder.

Vi skänker bort nästan lika mycket varje år som försvaret kostar, ett fullständigt vansinnigt förhållande. Biståndet är helt felaktigt kopplat till BNP vilket gett orimliga höjningar de senaste åren.

Man kan inte betala något med BNP , det görs med riktiga pengar ur statsbudgeten. Det innebär att biståndet just nu uppgår till dåraktiga ca 4,5% av statsbudgeten!!!

Man kan  notera att det är judiska organisationer som vill att vi skall gå med i NATO. (Fp), (m)  och juden Bonniers tidningar argumenterar för NATO. Detta är således ett judiskt intresse. Det är lätt att inse. De vill att det judestyrda USA skall kunna sätta sina tentakler på svensk jord.

Så länge USA ingår i NATO så skall Sverige inte vara med. Det som självklart skall ske är att EU utvecklar en egen militärpakt där USA inte skall ha något inflytande.

USAs närvaro i Europa skapar bara problem eftersom det orsakar en fortsatt spänd relation till Ryssland.

Fallet Georgien och nu fallet Ukraina visar hur inkompetenta och korkade och oansvariga svenska politiker är.

Hoppsan vi kanske skulle ha ett försvar, hoppsan vi kanske skulle ha ett försvar på Gotland!!!

Är det hjärndefekter eller är det medveten quislingverksamhet??

Vad det visar är att ett försvar måste finnas på plats även då inget ”händer”.  När det händer så sker det snabbt, då finns det ingen tid att bygga försvar.

På länken nedan så svarar (sd) på ”Svenska Likuds” (kd) fega antydan att vi borde  nog gå med i NATO. (sd) har naturligtvis rätt.

Svar till (kd) – SVD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: