Israel vill förbjuda ordet nazist!!!

Israel tänker förbjuda ordet ”Nazist”!!!

Då finns det anledning att bli misstänksam. Att det skulle vara en allmän sanering av debattklimatet till det bättre det kan vi nog glömma.

Sannolikt är orsaken att Israels beteende på Västbanken och mot palestinierna gör att de styrande – judarna – allt oftare blir kallade för nazister. För en gångs skull ett ganska korrekt tillmäle. Trots allt finns det en ganska stor minoritet som inte stöder regeringens kriminella  pöbelfasoner.

Annars har jag själv föreslagit liknande lagstiftning i Sverige, ett förbud mot obefogade beskyllningar, användning av uttryck som ”rasist”, ”nazist”, ”antisemit”,”främlingsfientlig”, ”homofob” m fl liknande idiotbegrepp. Dessa uttryck används oftast av folk som inte kan diskutera sakfrågan utan hoppas att tysta diskussionen genom att falskt ”stämpla”  motståndarna. Ett standardgrepp av PK-maffian dvs journalistkåren i huvudsak.

Böter på upp till ett hundra tusen för privatpersoner och 10 miljoner för media och organisationer skulle sannolikt hyfsa debatten avsevärt.

En sådan lagstiftning kommer aldrig till stånd så länge katastrofen Reinfeldt tillåts sitta kvar och sabotera detta land. ”De får väl skylla sig själva” sade han efter våld mot ett politiskt parti.

Artikel – exempel på missbruk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: