Nya pinsamheter från Reinfeldt

Reinfeldt intervjuades i Davos av Aftonbladet. Om Camerons inställning till invandringsproblemet.

Reinfeldt:

”…Jag är övertygad om att man kan visa att även för brittiska ekonomin är det positivt att människor kommer från andra delar av världen och arbetar i Storbritannien.
…………………………………………….

Tvärtom kan vi entydigt se att migration i alla delar inom Europa sker hos människor som befinner sig mitt i livet och som vill arbeta. Vår erfarenhet är mycket mer positiv. Europa kan inte bygga framtida tillväxt på kraftig befolkningstillväxt som Asien och Afrika. Vi måste se till att då människor kommer och vill arbeta så bör öppenhet vara svaret istället för att misstänkliggöra rörlighet.”

Med tanke på de avancerade och allvarliga problem som Storbritannien haft under många år med invandringen, problem av negativ karaktär som nu poppar upp i Sverige  så ger hans uttalanden ett märkligt intryck. Merkel har sagt att mångkulturen är värdelös. Cameron har tvingats till samma slutsats. Det är bara Reinfeldt som inte hör och inte ser. Men Reinfeldt har ju ljusskygga avsikter med invandringen av rasistisk karaktär.

Detta samt hans tal i Sälen på försvarskonferansen ger samma intryck, att han inte riktigt har  kontakt med verkligheten. Han flummar omkring i något slags vakuum  utan hänsyn till realiteter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: