Moderaternas sabotage fortsätter

Moderaterna har nu klart och tydligt tagit ställning i skolfrågan inför valrörelsen. I ett inlägg på DN debatt så säger man nej till förstatligande av skolan.  Förstatligande är en förutsättning för att börja reda ut den osannolika sörja politikerna har skapat under de senaste 20 åren med det ena felaktiga beslutet efter det andra.

I inlägget upprepas hela raddan av floskler som politiker har producerat de senaste åren. Utan att på allvar se till att något händer.

Lärarnas löner skall höjas heter det. Har skall det ske när det är kommunerna som helt avgör lönerna? I kommunerna så har inte  lärare mer status än en lokalvårdare. Ett förstatligande skulle innebära att staten tar över det ekonomiska ansvaret för skolan, löner och läromedel för att nämna två områden. Kommunerna skall hålla med skollokaler gratis.

I artikeln finns ett motbjudande avsnitt om att vi måste arbeta mera för att ”bidra” så att vi har råd med skolan. Men vi har råd med 100 miljarder till falska flyktingar och 38 miljarder till inkompetenta och lata U-länder??

Det är moderaterna som är huvudansvariga för flumskolan och dess katastrofala följder de senaste 20 åren.

Det är bra att de klart utsäger att de kommer att fortsätta med sabotaget.

Artikel DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: