Bergvall yrkesmördare?

Jag har inte följt fallet Sture Bergvall särskilt noga. Läst rubriker och skummat ingresser ungefär.

En frågeställning som dock dyker upp är: Hur är det möjligt att en person kan åka runt i landet som en handelsresande i mord ungefär, mörda folk och ingen har sett honom, ingen har tagit honom på bar gärning, ingen teknisk bevisning. Han måste varit oerhört skicklig!!! Han påstods till och med varit i Norge och tagit livet av två personer.

Han påstods ju även ha varit i Kiruna och mördat en person. Hur kom han dit? Bil, tåg eller buss?? Någon borde rimligen ha sett honom någonstans.

Det är alltför mycket av orimligheter i fallet för att man skall tro på det.

Jag tror det är så här: Polis och åklagare hade två komponenter tillgängliga, ett antal olösta mordfall och  ett lallande psykfall (mest pga mediciner). Kunde man lasta dessa olösta fall på denna tvivelaktiga person så skulle det lösa problem för polis ,åklagare och för statistiken. Konspiration, hypotes kan sägas men det pekar åt det hållet enligt min mening.

Samtidigt så är det tydligen så att Bergvall inte varit ofarlig. Men alla dessa fall  kan han inte rimligen  vara skyldig till. Vilket domstolarna nu ansett och frikänt honom. Men varför fälldes han första gången?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: