Expressen, kortslutning även i försvarsfrågan

I kvällstidningar kan man läsa näst intill osannolika dumheter. Speciellt nu när Helin och Mattson dragit ner nivån till undervegetationen  i invandrarfrågan.

Dock var det en ledare i judetidningen Expressen nyligen som rörde ett annat område.

Från artikeln:

”…..Sverige underlät inte att reagera för att vi saknar flygplan. Vi bygger ju egna plan. Problemet är att de projekten är så svindyra att vi knappt har råd att flyga planen. Den tragikomiken skulle vi slippa om vi blev Nato-medlem och kunde poola våra begränsade resurser med andra länder.

Ryssland håller på att rusta upp sitt försvar och svenska försvarsvänner ropar efter förstärkningar av försvaret. Det har vi inte råd med. Men att kliva in under Natos säkerhetsparaply är både god ekonomi och god säkerhetspolitik”

Slut citat.

”Det har vi inte råd med!!!!!”

Det fordras en rejäl  kortslutning mellan öronen för att uttrycka något så osannolikt korkat. Det råkar vara så att försvaret har högsta prioritet, det står över allt tjafs om budgetmedel. Att försvara nationens suveränitet har självklart högsta prioritet.

Dumheten att ”någon annan” skall försvara Sverige så vi kan spara pengar  är så magnifik att man baxnar. Å andra sidan så har ju Reinfeldt samma åsikt. Men han har ju inte många kreatur hemma så hans åsikter tar ju ingen på allvar.

Vem har skrivit ledaren? Jag gissar att det är en judisk kvinna eller en pryo från högstadiet.  Chefredaktören, juden Mattson står bakom den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: