Diverse 131111

I Indien så är det tydligen ett val på gång. En partirepresentant sade att de valt ett nytt sätt för att skapa ett valmanifest. De gick ut till väljarna och frågade vad de tyckte i olika avseenden. Det var radikalt även i Indien. I Sverige anses ett sådant förfarande vara  oerhört lågsint, snudd på kriminellt. Det betecknas som populism och är det fulaste som finns i den svenska politiska världen. Det normala är att partierna i nära samarbete med PK-media, (som vanligen är judemedia) och kommunister bestämmer vilka åsikter folket skall ha.

Det som skenbart är en demokrati är i verkligheten en åsiktsdiktatur.

I går kunde höras i ett SR-program att mängder av yngre judar från Israel flyttar till Berlin!!! Ca 20000 har redan flyttat in.

Frågetecken uppstår. Varför släpper tyskarna in dem, de är ju inte flyktingar?? Saknar tyskarna helt självbevarelsedrift?? Har judarna i Bryssel fått till ett avtal så att judar har rätt att fritt flytta till EU??  Eller vågar inte Tyskarna säga nej pga judarnas  vulgärpropaganda? Kommer  judarna att bli ett problem i Europa? För några månader så föreslog några rubbade rabbiner att en stad i Tyskland skulle bli en judisk stad.

För inte så länge sedan så bildades i EUs lokaler i Bryssel ett judiskt parlament!!!!

För vad då??  En förberedelse för ett judiskt maktövertagande?

SR fortsätter att låta juden Göran Rosenberg att utnyttja ”Godmorgon Världen” för sina personliga judiska problem.

Nu var det holocoustpropaganda med anledning av ”kristallnatten” då några judar snubblade och fick skrubbsår på knäna. För några veckor sedan använde han programmet för att starkt argumentera för judars rätt att skära i snoppen på nyfödda barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: