Ullenhag/Metso: Ta hit hela Afrika

Med anledning av invandrarkatastrofen i Medelhavet så skriver två liberala deghjärnor   tillhörande Judiska Rikspartiet, ibland kallat folkpartiet,  i SVD.

Med sina känslosamt roterande livmödrar så vill Erik Ullenhag och Frida Johansson Metso att Sverige skall ta sitt ”ansvar”.  Det-får-aldrig- hända-igen. Judarnas oförskämda anklagelse mot svenskar att vi ”gjorde inte tillräckligt” under kriget. Det är denna underförstådda anklagelse som är grunden för judarnas invandringspolitik, maskerad som ”flyktingpolitik”. Om inte några miljoner afrikaner får komma till Sverige så kommer de att gasas ihjäl i något läger skall alla förstå??

Metso har åsikten att invandring skall vara helt fri precis som de judiska partierna i riksdagen (C) och (mp) för att nämna två.  Hon är ordförande i FARR, Flyktinggruppernas och Asylkommittéernas Riksråd.

Det är ett moraliskt dilemma att det bara är några få promille av dem som flyr undan förtryck och krig som tar sig till Sverige. Men vi ska inte, som vissa debattörer gör, ställa människor mot människor och säga att det är fel att ge dem som tagit sig hit skydd för det är många som behöver stöd i konfliktens närområde. De människor som har flytt hit ska kunna få en fristad här – i vårt Sverige skickas inte asylsökande tillbaka till krigets helvete.”

Det är ett problem för (fp) att bara några promille kommer hit!!!   Det är alltså inte nog med problem i Sverige redan nu????

Man talar hela tiden om ”flyktingar från krig och terror” . Hur vet de det?? Vilket krig kom dessa senaste som drunknat från??

Sanningen torde vara att minst 90% är ekonomiska flyktingar som vill ”få ett bättre liv” som svenska journalister med darrande underläpp brukar uttrycka det.  Afrika är en hel kontinent, sök för h-e detta bättre liv där då istället för att utnyttja stater som har utvecklat sina länder i stället för bedriva stamkrig  på  religions- bas.  Vilka krav ställer dessa svagsinta fega  liberaler på Afrika??

Fattigdom är inget asylskäl därför skall de avvisas. Detta sker inte idag. Migrationsverket ger alla PUT oavsett skäl. På order från regeringen. Enfaldiga journalister antyder kritik mot Migrationsverket i Syrienfallet när det är uppenbart att de handlar i nära samförstånd med regeringen.

Man blir illamående av dessa svagsinta liberaler. De är en säkerhets- risk i alla sammanhang pga sitt defekta känslopjåskande som är motsatsen till intelligens och rationellt agerande. Deras ansvar och samhörighet för  Sverige är obefintligt. Malmström är ett annat exempel.  Hon lär stödja den judiska extremistorganisationen EXPO finansiellt.

Malmström (fp) hånad i Bryssel

Ensamkommandebluffen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: