Afrika får lösa sina egna problem, inte skicka dem till EU.

Det är tragiskt när invandrare tar sådana risker att det slutar med katastrof och död.  Det är ju ,inte första gången, samma händelse- förlopp har utspelats åtskilliga gånger mellan Afrika och Italien under senare år.

Politiker som inte kan tänka klart drar slutsatsen att vi måste skapa ”legala kanaler till EU” för invandrare som vill in.  ”Tycka synn”-maffian är rikligt förekommande i riksdagen.

Det antyds också att Sverige skall ”ta sitt ansvar”. Sverige skall ta ansvar för allt som händer på detta klot enligt svagsint judisk känslovibrerande logik.

Vi har redan  tagit ansvar flera hundra procent mer än vi borde.

Sanningen är att vi har inget som helst ansvar för de problem Afrika har skapat på sin kontinent.  De har fått hundratals miljarder under årens lopp för utveckling, men viken effekt kommer ut?

Det mest påtagliga är förmodligen att antalet feta bankkonton i Schweiz ökat kraftigt. För ett par år sedan sade en afrikansk politiker att de hade svårt att administrera allt bistånd som i-länderna öste över dem.

De verkar inte vara  särskilt intresserade. Folk har kutat omkring med pilbåge och spjut i tusentals år på denna kontinent och de verkar vara rätt nöjda med det.

För drygt tusen år sedan så befann sig nordeuropa på stenåldersnivå medan Afrika relativt sett stod på en högre nivå i vissa avseenden. Sedan har det som bekant hänt saker i Europa medan Afrika stått stilla. Ett behagligt klimat, varför ändra på en massa saker?? De verkar rätt nöjda.

När de ser att det verkar roligare i EU så gör de vad som helst för att komma hit.  Vad gör de för att utveckla sina egna länder???

Att EU skall ta hand om Afrikas  självförvållade problem är uteslutet.

Afrika måste ta ansvar för sina egna problem i stället för att skjuta över dem på EU.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: