Dags att sätta förmyndare på moderaterna

Det av dumskallepartierna  som kallar  sig ”moderater” kommer att  anta enprocentmålet för biståndet inom kort. Tidigare har de och SD varit emot detta.

Man skall inte utesluta att de gör detta bara för att  inte ha samma åsikt som SD.  Judenegerns mentala mognadsnivå har ju tidigare visat sig ligga på den nivån.

Enligt SVD så har 1%-målet stöd hos befolkningen. Det torde bero på att de inte förstår storleken  av det.  En procent har blivit ett mantra som trummats in. Vad BNP är begriper inte det flesta, ännu mindre vad det innebär för biståndets storlek.

40% lär tycka att man inte skall minska biståndet. 25% vill sänka.

Men hade man frågat så här: Tycker du att vi skall ge 38 miljarder i bistånd? Då hade de positiva svaren blivit betydligt mindre.

Hade man ställt frågan : Tycker du att vi skall ge 4,5% av statsbudgeten i bistånd?, (38 miljarder är ca 4,5% av statsbudgeten)  Då hade de positiva svaren blivit ännu färre.

Referensen till BNP är ett medvetet bedrägeri eftersom folk inte inser vad BNP är.

Var finns ansvaret för folkets skattepengar??  Försvaret har lagts ned för att riksdagens  rygglösa  politiker skall få spela allan på den internationella scenen med bistånd och obegränsad flykting- mottagning.. ”Trolöshet mot huvudman” torde var den korrekta åtalsrubriceringen.

Folk har tydligen det för bra. Det är inte konstigt när en 2-barnsfamilj med 2 barn på daghem får ca 20000/mån i subvention av samhället.
Pengarna kan de istället lägga på nya bilar och villor. Dvs samhället betalar deras bilar och villor under dagisperioden.

Det är inte konstigt att folk tycker att vi skall vara generösa, det finns ju tydligen massor med pengar!!! Ett tidningsklipp från 90-talet angav att endast en löntagare av fem  betalar mer i skatt än det som kommer tillbaka som bidrag. I dag är det troligen ännu färre som betalar plusnetto.

Det mutade förslöade folket utan ansvar för någonting, inte ens sig själva.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: